FOTO: Ken jij ze wel? Deze 'bekende' Nederlanders doen mee aan Wie is de Mol ‘21

Media door Jeanine

Het is amper twee maanden geleden sinds het spectaculaire seizoen van Wie is de Mol 2020 eindigde. Gelukkig hoeven we niet lang te wachten op onze wekelijkse dosis speurwerk en weten we eindelijk wie er volgend jaar meedoet. Ze zijn bekend! De deelnemers dan. De kandidaten die in 2021 meedoen, zeggen ons namelijk niet heel veel. Dat maakt het niet minder spannend, want een nieuw seizoen Wie is de Mol kunnen we wel gebruiken. After the year we’ve had… Dit zijn de tien deelnemers die vanaf begin januari de Mol moeten ontmaskeren.

Wie is de Mol 2021

Lees ook: Om te gieren! We kunnen weer genieten van Joling & Gordon Over De Vloer

Dit zijn de deelnemers

We zullen je niet langer in spanning houden. De kandidaten die dit jaar meedoen, zijn als volgt: cabaretier Remco Veldhuis, radio-dj Erik de Zwart, zangeres Lakshmi Swami Persaud, politiek verslaggever Charlotte Nijs, actrice Renée Fokker, schrijver Splinter Chabot, Chef’Special zanger Josua Nolet, voetbalster Rocky Hehakaija, televisiepresentatrice Marije Knevel en kunstenaar Florentijn Hofman. Ook op Twitter laten veel mensen weten de nieuwe deelnemers eigenlijk niet echt te kennen. Met hun functie erbij gaat er gelukkig toch wel een belletje rinkelen. Of we ze nu echt goed kennen of niet, het wordt without a doubt weer een tof seizoen.

Pact

In Tsjechië zetten de kandidaten alles op alles om de Mol te ontmaskeren. Het belooft weer een spannend seizoen te worden. De samenwerking van de deelnemers wordt enorm op de proef gesteld wanneer de Mol hen probeert te overtuigen om een pact te sluiten. Zullen ze die aanpakken of toch niet? Wij kunnen nu al niet wachten!

Kijken dus

Het nieuwe seizoen is vanaf zaterdag 2 januari 2021 te zien op NPO 1. Zorg ervoor dat je om 20.30 weer klaar zit!

Beeld: AvroTros

Lees ook: Wow! Deze verdachte fout in Wie Is De Mol heb je gemist