Lifestyle / Media
Media

Wow! Deze verdachte fout in Wie Is De Mol heb je gemist

Zit jij ook iedere zaterdagavond aan de buis gekluisterd voor een nieuwe aflevering van Wie Is De Mol? Als je afgelopen zaterdag met haviksogen hebt gekeken, dan heb je een heel verdachte blunder kunnen spotten. Let op: kan spoilers bevatten!

WIDM fout

Lees ook: Boy deelt intiem geheim met Gaby in De Bachelorette

Executie

Mocht je de aflevering hebben gezien, dan zat je vast ook op het puntje van je stoel. Maar liefst twee kandidaten vlogen eruit door de dubbele executie (hoe kon het Ron niet zijn?!). Veel kandidaten en kijkers moeten dus op zoek naar hun nieuwe mol, maar na het ontdekken van deze fout wordt dat misschien een stuk makkelijker.

Ketting

Je zult ongetwijfeld hebben gevolgd hoe Nikkie en Tygo waren ingesloten in een cel. Om te ontsnappen aan de dubbele executie, moesten ze drie kettingen zo snel mogelijk loszagen. Dat lukte – maar de manier waarop, is heel bijzonder. Wat je misschien hebt gemist, is dat de ketting op een heel andere plek lossprong. Vlakbij de ijzeren deur gaat de ketting kapot, terwijl het tweetal overduidelijk in het midden zaagden. Lag het aan de ketting? Of zou dit in scène zijn gezet zodat de twee kandidaten op tijd los konden komen? Zou Tygo of Nikkie dan de mol kunnen zijn?

Kijk zelf maar

Heb je het fragment gemist? Geen zorgen, want er zijn genoeg Molloten die hun verbazing hebben gedeeld op Twitter. Zie hier en oordeel zelf:

 

Lees ook: Op zoek naar een nieuwe serie? 8 onontdekte pareltjes op Netflix

Beeld: Avrotros / NPO