Lifestyle / Media
Media

Zo ziet Alex uit The Secret World of Alex Mack er nu uit

Het is er eentje uit de oude doos: The Secret World of Alex Mack. Je weet wel: dat meisje dat in een doorzichtige plas kon veranderen. Hoe zou het nu met de actrice gaan?

Alex uit The Secret World Of Alex Mack

Lees ook: 6x de grappigste chickflicks die nu op Netflix staan

The Secret World of Alex Mack

In de sciencefictionserie krijgt tienermeisje Alex per ongeluk een hele lading van een chemische stof over zich heen. Vervolgens krijgt ze superkrachten waar ieder kind van droomt! Met haar vingertoppen kan ze elektriciteit zappen en telekinese is voor haar niets vreemds. Hoe handig haar nieuwe krachten ook zijn, het wordt toch lastig om onopvallend door het leven te gaan als je begint te gloeien. Helemaal als de fabriek, die verantwoordelijk de chemische stof, haar maar wat graag wil vinden…

10 Things I Hate About You

Hold up. Wait a minute! De actrice is niemand minder dan Larisa Oleynik. Die naam zegt je misschien niet zoveel, maar de films als 10 Things I Hate About You, Hawaii Five-O en Pretty Little Liars doen vast een belletje rinkelen. Larisa staat ook 22 jaar later nog steeds te shinen op ons scherm. Tijd om even terug te blikken, want ze heeft zeker niet stilgezeten!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Larisa Oleynik (@larisoleynik) op

Zo zag Alex Mack er toen uit:

Zo ziet ze er nu uit:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Larisa Oleynik (@larisoleynik) op

Vernieuwd

Verschil mag er wezen na al die jaren, maar de gelijkenissen zijn er zeker. Na al die jaren kijkt Larisa nog steeds vol liefde terug op het begin van haar carrière. In 1995 speelde ze Dawn in de verfilming van de serie The Babysitters Club. De serie wordt in 2020 vernieuwd en daar is ze maar wat blij mee. Momenteel speelt ze in de Netflix-serie Trinkets als Shawn.

Lees ook: De 5 lekkerste tussendoortjes zonder suiker