Lifestyle / Media
Media

Om te gieren! We kunnen weer genieten van Joling & Gordon Over De Vloer

Geer en Goor zijn terug! De realityserie van ons favoriete diva-duo verscheen vijftien jaar geleden op onze televisie en we waren allemaal hooked. Na drie seizoenen hield het op, maar gelukkig kunnen we alsnog genieten van de twee hilarische mannen. Je kunt de serie nu namelijk online bekijken!

Gerard Joling

Lees ook: Nóg meer babynieuws: de zus van Kate Middleton is zwanger

Cultuurshock

Geer & Goor vormden altijd al een fantastisch duo en na al die jaren kunnen we nog steeds genieten van hun grappen en grollen. In de serie Joling & Gordon Over de Vloer bundelen de twee hun krachten en hun humor. Iedere week draaien ze drie dagen mee in een bijzondere organisatie. Een hele cultuurshock natuurlijk, want het arbeidsleventje waar ze in terecht komen, is lang niet zo glamorous als ze gewend zijn.

Verschillende plekken

Een woonwagenkamp, een vleesverwerkingsbedrijf, een parenclub of een zeehondencrèche: waar het duo eindigt, weten ze van tevoren niet. Ze kunnen overal terechtkomen en niets blijkt te gek voor de zangers. Zelfs meedraaien in de supermarkt draait uit op een dagje lachen, gieren en brullen. Zoals altijd weten ze er hun eigen draai aan te geven en let me tell you: dit wil je zien.

Eindelijk weer te zien

Eén ding is zeker: dit is het perfecte recept voor een avondje vermaak met een goede dosis humor. Alle drie seizoenen zijn nu te bekijken op Videoland. Dat wordt lachen!

Beeld: BrunoPress

Lees ook: Tony's komt met een verrukkelijke nieuwe kerstreep!