Lifestyle / Eten
Eten

Tony's komt met een verrukkelijke nieuwe kerstreep!

Yes! Na deze bizarre harde lockdown was er geen betere troost dan de nieuwe producten van Tony’s Chocolonely. Dit is het beste comfort food wat je kunt krijgen. Zojuist maakten de chocolademeesters de nieuwe smaak van de kerstreep bekend. En ze hebben nóg een leuk nieuwtje. You’ll love it all!

 

tonys kerst

Lees ook: YUM! Deze wijnen zijn het lekkerst voor bij het kerstdiner

Chocolade kerstboom

De kerstreep is niet zomaar een kerstreep. Behalve melkchocolade en gemberkoekjes, is de reep ook nog zo gevormd dat je er een kerstboom kan uitbreken. Hang jij hem in de boom of kun je de verleiding niet weerstaan en smikkel je ‘m lekker op? Snappen wij wel! Overigens is dit niet de enige kerstachtige reep die je kunt kopen. De smaken melk glühwein en puur mint candy cane zijn ook weer van de partij.

Tiny Tony’s in kerstige kleuren

Tony’s Chocolonely heeft ook gedacht aan het uitdelen van chocola. In de Tiny Tony’s kerstmix zitten kleine chocolaatjes in de smaken melk, wit en melk hazelnoot. Ideaal om te delen of bij je kerstcadeautje te stoppen. 

De kerstreep en de Tiny Tony’s kerstmix kun je gewoon bij de meeste supermarkten krijgen. Hebben wij even geluk, die zijn gewoon nog open.

tiny tonys

Lees ook: Zo maak jij zelf de Starbucks toffee nut latte