No way! Hier herken je Mel uit Virgin River van

Media door Jeanine

De meeste acteurs hebben in heel wat films en/of series gespeeld. Het zou dus best kunnen dat je er zo nu en dan eentje herkent uit een film die je al eerder hebt gezien. Jack is niet het enige personage uit Virgin River dat we ergens anders van kennen. Ook Mel hebben we absoluut in een andere film gezien. Deze is wel, eh, íets minder positief, maar toch leuk om te weten!

Mel uit Virgin River

Lees ook: Nostalgie! Alle films van Het Huis Anubis komen naar Videoland én dit is wanneer

Herkenbare koppies

Vorige week kwamen we er nog mee dat Jack ons heel erg bekend voorkomt. Sommige acteurs en actrices zijn nu eenmaal zo goed dat je hun gezicht blijft onthouden. Best irritant soms, vooral als het op het puntje van je tong ligt waar je diegene toch van kent. Na Jack kwam nog iemand ons eigenlijk wel heel bekend voor: niemand minder dan Melinda “Mel” Monroe. Oftewel: Alexandra Breckenridge.

Alexandra speelde in déze film

We houden je niet langer in spanning. Wij kennen de geliefde Mel namelijk ook wel als die irritante vriendin van Sebastian uit She’s the Man. Ja, die van 'girls with asses like mine don't talk to boys with faces like yours'. Je moet even goed kijken, maar als je het eenmaal ziet, kun je het niet meer niet zien.

Mel uit Virgin River

Meer rollen

Alexandra’s filmografie is behoorlijk uitgebreid. Grote kans dus dat je haar niet alleen hiervan kent, maar ook van een paar andere knallers. Bijvoorbeeld als Sophie in This Is Us of als Jessie van een paar afleveringen in The Walking Dead. Heb je ook weer een nieuwtje om tijdens je volgende Zoom-borrel te vertellen.

Mel uit Virgin River

Alexandra als Sophie in This Is Us.

 

Mel uit Virgin River

Alexandra als Jessica in The Walking Dead.

Beeld: Netflix Media Center

Lees ook: Cameron Diaz blikt terug op een heftige scène in The Holiday