Wow! Zo hoog is de boete als Temptation Island-deelnemers details laten uitlekken

Media door Jennifer

De fans van Temptation Island: Love or Leave zitten momenteel in spanning af te wachten, hoe het gaat aflopen met de koppels uit het huidige seizoen. Juicekanalen speuren maar al te graag naar details over de mogelijke afloop, maar grote kans dat dit niet makkelijk gaat. De deelnemers van Temptation Island moeten namelijk echt heel voorzichtig zijn. Anders hangt er een boete aan hun broek en die is zeker niet mals.

Temptation Island: wat als deelnemers iets verklappen?

Donderdag weten we eindelijk hoe het afloopt met de deelnemers van Temptation Island: Love or Leave 2023. Vorige week zagen we al het eerste deel van het allerlaatste kampvuur, waarin we een hoop liefde zagen bij koppels Shanta en Joël, Mike en Evie en vooral Iris en Mitch, die inmiddels verloofd zijn. Hoe het met de andere twee koppels, Miriam en Lester en Ramon en Melanie, gaat, dat weten we momenteel dus nog niet. Maar het belooft wel erg spannend te worden! De verleidingen bij Lester en Ramon liepen namelijk wel aardig op.

Hoewel de fans van Temptation niet kunnen wachten, zullen ze toch echt even geduld moeten hebben. Al worden er online op vooral juicekanalen zo nu en dan 'details' gedeeld over mogelijke eindes van de verhaallijnen in Temptation Island. Toch kunnen we er zeker niet vanuit gaan, dat al deze informatie klopt. De deelnemers zullen waarschijnlijk echt niet zomaar dingen lekken. Wanneer Temptation Island-deelnemers iets verklappen over het huidige seizoen, hangt er namelijk een flinke boete boven het hoofd.

Torenhoge boete

Natuurlijk is het altijd mogelijk dat deelnemers van Temptation Island (per ongeluk) iets verklappen. Zo ging laatst een TikTok rond van deelnemer Melanie, die haar vriend Ramon nogal te kakken zette in een persiflage. Het kan dat dit een grote grap was, maar we weten het niet zeker. Mocht het waar zijn, dan moest Melanie misschien wel flink in de buidel tasten - als de makers erachter zijn gekomen. In een nieuwe aflevering van Realitea vertelt Evie namelijk hoe hoog de boete is voor Temptation Island-deelnemers, als zij dingen verklappen over de afleveringen. Volgens Evie moeten ze dan maarliefst 20.000 euro betalen. Wow!

Vijf maanden opgesloten

Eerder in Realitea gaven Iris en Mitch al aan, dat ze het "nog een relatietest" vonden. Ook Evie en Mike hadden het er moeilijk mee, maar ze hebben zich er samen wel goed aangehouden. "We zijn echt vijf maanden opgesloten. We hebben niets samen gedaan," vertelt ze aan Realitea-presentator Fawry not Sawry. En dat is niet makkelijk. Zo vroeg iedereen continu of ze nog samen zijn, waar ze eigenlijk dolgraag 'ja' op wilde reageren. Eh, doe maar niet! Daarnaast kon Evie een hele tijd niet naar de dj-optredens van Mike, terwijl de singles uit Temptation dat wel mochten. "Dat vond ik best wel lastig," vertelt ze. "En niet omdat ik hem en die meiden niet vertrouw. Ik gun het hem ook om gezellig met elkaar af te spreken. Maar je voelt je wel een beetje buitengesloten." Gelukkig ging de tijd vrij snel en hebben ze zich erdoorheen gevochten, maar: "Ik ben wel blij dat we eindelijk weer hand in hand over straat mogen." Aww. Nou, inmiddels is alles out in the open - voor de eerste drie koppels dan - en kunnen ze elkaar weer gewoon knuffels en kusjes geven in het openbaar.

Lees ook: Say what? Mike & Evie uit Temptation Island smokkelden stiekem iets mee naar de villa's