OMG! Verklapt Temptation Island-Melanie hier dat zij en Ramon uit elkaar zijn?

Media door Jennifer

Het huidige seizoen van Temptation Island: Love or Leave loopt nu echt bijna tegen z'n einde aan. In de vorige aflevering zagen we de dreamdates, waarin het er bij Ramon en Lisa zoals gewoonlijk weer spicy aan toeging. Dit voorspelt weinig goeds voor de relatie tussen Ramon en Melanie. Al lijkt het nu alsof Melanie inmiddels heeft verklapt, dat het inderdaad niet goed afloopt. O jee!

Gaan Ramon en Melanie uit Temptation Island 2023 uit elkaar?

Als je Temptation Island: Love or Leave op de voet volgt, dan weet je hoe intiem het eraan toegaat bij de relatie van Ramon en Melanie. Al komt dit eigenlijk vooral door Ramon, die zich volledig overgeeft aan de temptation. Hij gaat er in het realityprogramma echt voor samen met vrijgezel Lisa, waarmee hij de grootste klik heeft. Zo gaf hij haar tijdens een date in aflevering 10 een massage, waarbij flink werd geflirt. Hij had het zelfs al over een 'happy ending' en dat hij daar op hoopte. Nou, de kans is dan ook groot, dat er tijdens de dreamdate van Ramon en Lisa wel iéts is gebeurd. Hij gaf onder meer aan dat hij "haar wel even kon opwarmen". Hm-hm. Je kan je voorstellen dat de opmerkingen en het gedrag van Ramon de relatie met Melanie gaan verpesten. En inmiddels lijkt het er ook op, dat Ramon en Melanie inderdaad uit elkaar gaan. OMG!

Ongemakkelijk door opmerkingen Ramon

Ramon vindt dat hij de flirterige opmerkingen best kan maken. Voor hem hoort dit gewoon bij de relatietest, waarbij hij echt de verleiding aan wil gaan. In de afleveringen lijkt het ook alsof Lisa de aandacht van Ramon wel leuk vindt. Toch gaf ze een tijdje geleden tijdens een vragenrondje op Instagram aan dat de opmerkingen van Ramon soms ongemakkelijk waren. Ze wist niet hoe ze hierop moest reageren. Daarnaast vindt ook Melanie, de vriendin van Ramon, zijn opmerkingen regelmatig niet oké. In een video op haar eigen YouTubekanaal blikt ze met single Marisol terug op onder meer de dreamdates, waarbij Melanie reageert op Ramons opmerkingen. Hij zegt onder andere dat hij hoopt op een romantische setting, wat Melanie niet snapt. "Als ik een vriend heb en ik ga met iemand anders op date, omdat het 'moet', dan ga je toch liever met je vriend lijkt mij. Dan ga ik toch niet hopen op een romantische setting?" legt ze uit. "Dat is toch heel awkward?"

Daarnaast vindt ze het ook niet leuk, dat hij echt schijt heeft aan hun regels. Zo geeft Ramon al vantevoren aan, dat hij sowieso met Lisa in één bed slaapt. Dat terwijl hij met Melanie had afgesproken om niet samen te slapen met iemand anders.

Hilarische persiflage op TikTok

Dat Melanie niets heeft met de opmerkingen en het gedrag van Ramon, weten we wel. Al slaat ze vervolgens nog eens terug op zijn gedrag in een recente TikTok. Hierin zet ze haar vriend flink te kakken met een persiflage. In het onderschrift schrijft ze: "Wie doen wij na?" En uit de video komt duidelijk naar voren dat Melanie en Marisol hier haar vriend Ramon en vrijgezel Lisa nadoen. Het leveren hilarische beelden op, maar natuurlijk ook een hoop vraagtekens. Meerdere mensen reageren met vermoedens, dat de twee uit elkaar zijn. "Die zijn niet meer samen," schrijft iemand, waarna een ander zegt: "Dit belooft niet veel goeds." We gaan het meemaken!

@melaniestinstra Wie doen wij na? 🌴😂 #temptationisland ♬ original sound - MELANIE - TEMPTATION 2023 🌴💗

Lees ook: Dreamdates in Temptation Island: kan Lester de aantrekkelijke Marisol weerstaan?