Dreamdates in Temptation Island: kan Lester de aantrekkelijke Marisol weerstaan?

Media door Jennifer

Het einde nadert nu echt voor de koppels in Temptation Island: Love or Leave. Iedereen is razend benieuwd welke koppels het overleven en welke elkaar tóch gaan verlaten. De verleidingen waren er in de villa's zeker wel met de vrijgezelle mannen en vrouwen, dus de kans op een break up is aanwezig. Vooral bij Ramon, maar ook Lester - de vriend van de extreem jaloerse Miriam - liepen de verleidingen tijdens de dreamdates hoog op. OMG!

Aflevering nog niet gezien? Pas op: dit artikel bevat spoilers!

Temptation Island: Love or Leave aflevering 11

Het vierde seizoen van Temptation Island: Love or Leave is bijna afgelopen. In aflevering 11 is het tijd voor de befaamde dreamdates! Dat wordt nog op een spannende manier bekendgemaakt door presentatoren Kaj Gorgels en Monica Geuze, die de tablets van Miriam en Lester laten afgaan. Maar no worries, het blijkt dus 'vals alarm'. Miriam laat meteen weten, dat ze geen zin heeft in de dreamdates en ook Mitch wilt liever naar huis. "Ik wil maar met één iemand op dreamdate, maar die is niet hier," zegt hij in een biecht. Aww.

Zoals gewoonlijk mogen de koppels kiezen met welke vrijgezellen ze op dreamdate gaan. De keuze blijkt niet erg verrassend. Zo gaat Lester natúúrlijk op dreamdate met Marisol, waarmee het erg goed klikt. Joël kiest voor Gwen, die hier wel een dubbel gevoel bij heeft. Gwen vindt hem namelijk een "hartstikke leuke jongen". Ramon kiest zonder nadenken voor zijn ultieme temptation Lisa en Melanie kiest voor Tony, waarmee ze de vorige keer een gezellige date had. Dan hebben we nog Shanta, die eigenlijk ook maar met één iemand echt een goede klik heeft: Ali. En tot slot Miriam. Eigenlijk wilde zij graag met Chevalier, maar die werd - helaas voor haar - gekaapt door Iris. Dus gaat Miriam maar voor Matty, omdat hij haar relatie in ieder geval respecteert. O, en hij kan goed koken.

Dreamdates

Misschien heb je het al door, maar we hebben het nog niet gehad over Mitch. Dat klopt, want hij gaat niet meteen op dreamdate. Als enige krijgt hij van Kaj de kans om zijn vriendin Iris op dreamdate te vragen. Hij heeft al genoeg nieuwe inzichten gekregen en verdient het daarom om een videoboodschap in te spreken voor zijn vriendin. Nu alleen hopen dat ze hier vervolgens op ingaat. "Alles of niets," aldus Mitch.

Terwijl Mitch in een romantische hut wacht op zijn grote liefde, hebben de andere allemaal hun eigen dreamdates. Het verloopt bij iedereen eigenlijk wel oké, behalve bij Miriam en Matty. Bij hen gebeurt niets bijzonders. Zelfs bij de dreamdate van Shanta en Ali gaat het er romantischer aantoe. Zo krijgt ze tijdens het diner een schildpadje van Ali, die wel een crush heeft gekregen. Shanta noemt het schildpadje 'Shantali'.

Joël voelt een dilemma, zodra hij met Gwen de hut binnenwandelt. Er is maar één bed en hij mag eigenlijk niet samen slapen: wat nu? Bij zijn vriendinnetje Shanta houden ze zich waarschijnlijk wel aan de regel, want Ali besluit meteen op een geïmproviseerd matras te slapen. Joël weet het niet goed, maar wil Gwen ook niet per ongeluk aanraken in zijn slaap.

Verrassing voor Iris

Voor Iris en Mitch wordt het in ieder geval wel een makkelijke dreamdate. Wanneer Iris net aankomt in de hut voor haar dreamdate met Chevalier, gaat de tablet meteen af. Ze ziet de videoboodschap en reageert direct in tranen: "O, wat lief zeg." Ze is enorm ontroerd en er stromen een heleboel happy tears over haar wangen. Het is geen verrassing, dat ze dan ook meteen kiest voor 'haar' Mitch. "Noemt hij me ook vogel," zegt ze door haar tranen heen. "Hij noemt me altijd vogel." Gelukkig maakt het voor Chev niet uit. Hij is alleen maar blij voor haar. "Ik vermaak me wel," zegt hij.

Wanneer Mitch en Iris elkaar na twee weken ein-de-lijk weer zien, staan ze zo'n twee minuten te knuffelen. Dat denkt Mitch ten minste, hij heeft haar gewoon enorm gemist. "Ik houd haar vast en laat niet meer los," zegt hij. "Zoek het maar uit." Volgens Iris is hij inderdaad wel erg veranderd. Vooral op romantisch vlak is hij flink gegroeid. Volgens Mitch zelf is hij zeker "nog steeds een domme, botte lul", maar daarnaast deelt hij ook continu complimenten uit en kan hij niet stoppen met knuffelen. Cute! Met deze twee komt het wel goed.

Ali: trio met Shanta en Joël?

Over de andere koppels houden we nog even wijzelijk ons mond. Alleen bij Joël en Gwen lijkt er niets gebeurd te zijn. Bij de rest wordt het allemaal wel erg mysterieus gemaakt. Zo horen we op een gegeven moment Ali zeggen: "Blijf van mijn banaan af, Shanta." Eh, excuse me? Ook hint hij in de preview van volgende week, dat hij wel een trio zou willen met haar en Joël. Interesting. Bij Melanie en Tony betwijfelen we het, of Tony de hele nacht op de grond heeft geslapen.

In het geval van Ramon en Lester is het in ieder geval meteen duidelijk. Zij konden de verleiding niet weerstaan, om bij de single ladies in bed te liggen. Ramon flirt er zoals gewoonlijk flink op los. Hij maakt het zichzelf niet bepaald makkelijk. Of wilt hij gewoon dat er iets gebeurd? Nadat ze in de jacuzzi zijn geweest, zegt Ramon doodleuk "dat hij Lisa wel kan opwarmen". Deze opmerking had Lisa naar eigen zeggen niet achter hem gezocht en ze noemt hem een "stoute jongen".

Lester gaat de fout in

Maar de meest spannende dreamdate is toch wel die van Lester en Marisol. We weten namelijk allemaal, hoe jaloers Miriam is - de vriendin van Lester. Hij hoopt dat deze problemen straks meteen worden opgelost. Als dit niet verandert, is het volgens hem wel klaar. "Dan houdt het wel een keer op," zegt hij tegen Marisol. Miriam is naar eigen zeggen wel minder jaloers, maar de kijkers en zo'n beetje iedereen in de villa geloven hier niets van. "Ze wil zich sterker voordoen, dan ze werkelijk is," zegt Matty. Ondertussen krijgt Lester een sterkere band met Marisol tijdens de dreamdate. Het zorgt ervoor, dat ze uiteindelijk bij elkaar in bed kruipen. OMG! In een biecht zegt Lester: "Ik heb zeker wel een aantal fouten gemaakt."

Lees ook: Oh la la! Temptation Island-deelnemer Iris deelt pikante foto's op Instagram