Ah oh! Ramon flirt er flink op los in Temptation Island: Love or Leave: "zat al te denken aan een happy ending"

Media door Jennifer

Het seizoen van Temptation Island: Love or Leave loopt een beetje tegen zijn einde. Dat merken de koppels ook wel in de villa's, waar de spanning soms aardig oploopt met de vrijgezelle mannen en vrouwen. Vooral Ramon flirt er in deze aflevering flink op los met zijn temptation Lisa. Overleeft zijn relatie met Melanie het wel of gaat hij straks de mist in?

Aflevering nog niet gezien? Pas op: dit artikel bevat spoilers!

Temptation Island: aflevering 10

We zitten alweer een tijdje in het huidige seizoen van Temptation Island: Love or Leave en aflevering 10 begint op een vrij rustige manier. Alsof iedereen zich mentaal voorbereidt op de komende dream dates. Grote vraag is straks natuurlijk: wie gaat met wie? Nou, Melanie waarschijnlijk in ieder geval niet met vrijgezel Yesse. Zij is namelijk wat interesse in hem verloren. Dat terwijl hij in haar "het complete plaatje" ziet. Aww. Ondertussen groeit Melanie's vriend Ramon wél meer naar vrijgezel Lisa toe. Ah oh! Hij krijgt ook wel aardig wat aandacht van Lisa, die hem verrast met een picknick.

Bij het zwembad kletst Lester wat na met single Marisol, waarbij hij zich realiseert dat Miriam nog veel moet leren. "We zijn aan het einde van Temptation. Als ze nog steeds zo jaloers is, dat betekent dat we niet veel verder zijn," zegt hij. Daarna krijgt Miriam het beeld te zien van haar vriend en Danique, die 'ik houd van jou' tegen elkaar zeggen. Hier zet ze wéér een masker op. Ze vindt Lester vooral heel lief. "Hij bedoelt het echt anders," zegt ze, terwijl ze het waarschijnlijk wel erg vindt. Dat denkt Iris in ieder geval. Later zegt Miriam wel nog in een biecht: "Danique moet echt niet bij mij in de buurt komen, ze moet ook echt niet bij Lester in de buurt komen." Oké, de woede is er. Ook zou zij het nooit hebben gedaan en noemt ze Lester als het ware gek, dat hij al na vier dagen zegt van iemand te houden.

Afscheidscocktail voor vier singles

Gelukkig voor Miriam krijgt Danique in deze aflevering één van de afscheidscocktails van de mannen. De koppels moeten inderdaad afscheid nemen van een aantal singles. Naast Danique moet ook Olivia weg en de vrijgezelle mannen Jan en Paul. Jan denkt dat vooral Miriam en Shanta invloed hebben gehad op zijn vertrek, omdat hij met hen de minste klik had. Danique had volgens Joël geen echt gevaarlijke klik met de mannen. Voor de kijkers wel een gemis, want grote kans dat Danique voor nog wat juice had gezorgd in de toekomst. Al zijn zij en Lester nu wel veiliger voor crazy Miriam.

Flirterige Ramon

Na het afscheid van de vier singles is het tijd voor de groepsdates, behalve dan voor Melanie en Ramon. Zij mogen nog een keer op een normale date. Ramon kiest - niet geheel verrassend - voor Lisa. Melanie wilt gewoon een gezellige, leuke date en kiest voor Tony. Bij de dates vallen vooral Ramon en Lisa enorm op bij de kijkers. Ramon gooit zijn 'flirt skills' er namelijk flink in tijdens de date. Al hebben sommige kijkers het gevoel, dat hij dit moest doen van de productie. Vooral zijn opmerking tijdens een massage, dat hij "al zat te denken aan een happy ending", geeft sommige kijkers de kriebels. "Ik cringe zo hard als Ramon over een happy ending begint," schrijft iemand op Twitter.

Wanneer Lisa Ramon aan het masseren is, begint hij ook over "hoe hij van hardhandig houdt". "Van hem moest het steeds harder," vertelt Lisa. "Ik weet ook niet wat hij daarmee bedoeld. Als hij maar niet hard wordt." Ondanks dat ze het misschien wel wat ver vindt gaan, krijgt ze het wel warm ervan. Ook Ramon krijgt het zeker warm. "Ik ben ook gewoon een man," zegt hij weer. Hij ziet wel een bepaalde aantrekkingskracht. De spanning is aanwezig.

Dreamdates

Hoewel de dream dates pas volgende week zijn, wordt er wel alvast wat vooruitgeblikt door de vrijgezellen. Zo geeft Yessie aan, dat hij wel voor de dream date met Melanie wil gaan. Dat terwijl zij eigenlijk interesse verloor in hem. Haar date met Tony verloopt een stuk makkelijker, maar grote kans dat Tony gewoon met iedereen makkelijk om kan gaan. Ondertussen vechten Quincy en Ali om Shanta: zij willen allebei wel een dream date met haar. "In het begin had ik niet verwacht, dat ik een crush zou hebben op Shanta," zegt Ali in een biecht. "Maar opeens sta ik hier en heb ik dat wel."

Ook bij Chev wordt er 'gevochten' tussen twee dames, Iris en Miriam willen allebei met hem op dream date. Uiteindelijk kiest Chev - helaas voor Miriam - voor Iris, waardoor Miriam haar pijlen richt op Tony. Alleen is hij wederom geliefd door meerdere dames, want ook Melanie klikt goed met hem. Het lijkt zelfs erop dat Tony eerder voor haar zou kiezen, dan voor Miriam. Zo zingt hij op een gegeven moment "voules-vouz coucher avec moi" voor haar. Oh la la...

Ramon en Melanie: overleven zij Temptation?

De aflevering eindigt met een gezellig afscheidsfeestje, waar duidelijk wordt dat Shanta waarschijnlijk voor Ali heeft gekozen als dream date. Quincy is ietwat teleurgesteld en wil haar geen high five meer geven. Lester neemt mogelijk Marisol op dream date, die hopelijk niet al te brak is. Verder weten een hoop mensen in de villa's bijna zeker, dat het moeilijk wordt tussen Ramon en Melanie. Vrijgezel Yesse denkt bijvoorbeeld wel dat hun relatie het niet overleeft. "Ik vind Melanie niet het type voor Ramon," zegt hij. "Ik had naast Melanie wel een echte man verwacht." Chev ziet ook dat Melanie wel een flirt is. Ze laat inderdaad zien net zo'n flirt te zijn als haar vriend Ramon. O jee!

Lees ook: Say what? Mike & Evie uit Temptation Island smokkelden stiekem iets mee naar de villa's