Say what? Mike & Evie uit Temptation Island smokkelden stiekem iets mee naar de villa's

Celebs door Jennifer

In het huidige seizoen van Temptation Island: Love or Leave zagen we al één koppel blij en vol nieuwe inzichten naar huis gaan. Mike & Evie zijn het eerste koppel, die het eiland hebben verlaten en dus op een positieve manier. Dat ze zo snel hun problemen hebben opgelost, komt misschien wel door de items die ze stiekem hebben meegesmokkeld naar de villa's. Wacht, wat?

Mike & Evie in Temptation Island

Het avontuur van Mike & Evie in Temptation Island heeft niet erg lang geduurd. Al in de zesde aflevering van het seizoen, vinden ze allebei de oplossingen om hun relatie verder voort te zetten. Na een fijne dream date vliegen ze weer samen terug naar Nederland. De grote reden van het koppel om mee te doen aan Temptation, was de kinderwens van Evie. In de nieuwste aflevering van Dream Island bij RUMAGTV vertelt Evie dat het gesprek over kinderen in Nederland nooit goed verliep.

Mike vond het altijd moeilijk om het daarover te hebben en zei telkens 'nee, dat hoeft niet, niet nu'. Nou, inmiddels heeft Mike daar dus geen moeite meer mee en wilt hij graag het gesprek aangaan met Evie over haar kinderwens. Dat hij nooit over het krijgen van kinderen heeft nagedacht, komt overigens van vroeger. "Ik heb nooit gevoeld dat ik dat wilde," vertelt hij. "Ik heb hiervoor ook een relatie gehad met een vrouw die wat ouder was. Dat is uiteindelijk ook stukgelopen daarop."

Eerst reizen, dan kinderen

Ondanks dat Mike in eerste instantie écht geen kinderen wilde, ging Evie toch de relatie aan. Ze heeft dan wel een kinderwens, maar dat betekent niet dat ze nu meteen kinderen wil. "Dat is echt niet het geval," zegt ze tegen RUMAGTV. "Ik wil eerst nog reizen, leuke dingen doen." Ze hoopte via Temptation Island gewoon een bevestiging te krijgen van Mike over hoe hij hun toekomst ziet: met of zonder kinderen?

Het Temptation Island-avontuur was overigens nog best spannend voor het koppel. Allebei hadden ze wel een beetje last van bepaalde angsten. Zo was Evie bang dat Mike andere meiden leuker zou vinden, die geen kinderen wilden. Maar vooral Mike vond het op een gegeven moment erg spannend. Volgens hemzelf komt dit waarschijnlijk, doordat zij een andere basis had. Evie was erbij, toen Mike de vrijgezelle dames ontmoette. Mike daarentegen zag niet meteen, wie de vrijgezelle mannen waren. "Dus ik kon niet aan haar vragen: wat vind je hiervan? Zij had gewoon een voorsprong."

Notitieboekje met brief aan elkaar

Gelukkig had het koppel stiekem iets meegesmokkeld naar de villa's van Temptation Island. Allebei namen ze een notitieboekje mee, waarin ze voor elkaar iets hadden geschreven. Dit notitieboekje zagen we als kijkers ook bij de beelden, die Evie uiteindelijk zag voordat ze op dream date gingen. "Het was heel mooi. Je ziet hem zegmaar schrijven. We hadden een afspraak voor elkaar... O, dit weet nog helemaal niemand," vertelt ze lachend. "We hadden gewoon een notitieboekje mee, maar daar achterin hadden we iets voor elkaar geschreven. En dat mag dus eigenlijk niet, dat hadden we een dag ervoor een beetje stiekem gedaan in het hotel. Toen had ik tegen hem gezegd: je mag dit pas lezen, als je het écht moeilijk hebt." Nou, wat blijkt? Voor Mike was dat al op dag twee. Ah!

Zelf had Evie het uiteindelijk pas achteraf gelezen, zij had het duidelijk minder moeilijk op het eiland. Of in ieder geval niet zó moeilijk, dat ze zijn lieve woorden nodig had.

Lees ook: Plottwist: nieuw Temptation Island-koppel maakt opwachting in programma