De leukste 'Kids React To'-video's

Media door Fleur
Kinderen: ze durven alles te zeggen en dat maakt ze vaak enorm hilarisch. Geen wonder dat ze vaak gestrikt worden op te treden voor publiek. In de Amerikaanse YouTube-serie Kids React To zijn ze ook weer onbetaalbaar.

De serie Kids React To op YouTube steelt menig hart. Niet zo gek, want in deze productie geven kinderen hun mening over van alles en nog wat. En we weten: niemand kan dat zo lekker ongezout doen als een kind. Om kennis te maken met deze geweldige serie, of om nog eens lekker hard te lachen: hier de acht leukste Kids React To-video's.

1. Lily's Disneyland-verrassing
Joe, herinner je je Lily nog, die te horen kreeg dat ze voor de twééde keer naar Disney mocht? En dat ze daarom begon te huilen alsof iemand haar net verteld had dat ze na de kleuterschool linea recta naar Harvard zou gaan? En dat haar zusje van twee haar daarom aankeek alsof ze zich beter kon laten opnemen? Nou ja, daar reageren les children van Kids React To nu dus op. En het is niet gezegd dat ze Lily altijd reuzeschattig vinden.

2. All About That Base

Zeg je Meghan Trainor, dan zeg je 'All About That Base'. En de kinderen hóuden ervan. Nou ja, de meesten dan.

3. Honey Boo Boo
Honey Boo Boo: ze is berucht en beroemd. Toch kennen nog niet alle kinderen haar. En dat lijken sommigen graag zo te willen houden.

4. Meisje met een hilarisch talent
De 13-jarige Sarah uit Sydney heeft een bijzonder talent: ze kan haar wenkbrauwen op de beat van de muziek bewegen, en dan zo, dat het lijkt of haar boogjes loszitten. De Kids React To-kids proberen haar na te doen, wat niet zo makkelijk gaat...

5. Spruitjes
Spruitjes: je houdt ervan of je haat ze. De kinderen krijgen ze in deze video niet alleen te zien, ze moeten ze ook éten...

6. De Ice Bucket Challenge
Als iets een hype was in 2014, dan was het wel de Ice Bucket Challenge. Maar wat vinden we daar nu van? "Wait, if you don't pour the ice water over your head, you have to donate, and if you do, you... don't?"

7. Pesten
Kinderen kunnen ontzettend hard zijn. Maar schotel ze fragmenten voor waarin iemand gepest wordt, en je ziet in deze gevallen een héél andere kant van ze.

8.  Het homohuwelijk
In deze video krijgen de kinderen twee huwelijksaanzoeken zien: een van een man die op zijn knieën gaat voor een andere man en een van een vrouw die haar dame ten huwelijk vraagt. Of de kinderen dit snappen? Dat is nu juist de vraag.

Welke 'Kids React To' vond jij het leukst?