Rijksvoorlichtingsdienst reageert op roddels over de 'verloofde' van prinses Amalia

Media door Elsemieke

De geruchten over prinses Amalia en haar vermeende vriendje, Isebrand Kaldewei, gaan al een poosje flink rond. Een 19-jarige, Duitse jongen uit een millionairsfamilie zou de nieuwe liefde zijn van prinses Amalia. De twee zouden zelfs al verloofd zijn! Shownieuws checkte bij de Rijksvoorlichtingsdienst of dit waar is.

Is Amalia verloofd met Isebrand Kaldewei?

De hardnekkige geruchten gaan al heel lang dat prinses Amalia het heel gezellige heeft met een 19-jarige Duitse jongen uit een miljonairsfamilie. Toen zijn naam voor het eerst viel, had de roddelpers het nog over ‘een vriendje’. Later zou het koppel zelfs al formeel geïntroduceerd zijn bij de ouders van beiden. Ook was er een wintersportvakantie. 

Amalia en Isebrand zouden zelfs al verloofd zijn, als we de buitelandse pers moeten geloven. Shownieuws vroeg aan de Rijksvoorlichtingsdienst of de geruchten kloppen. “Als er echt sprake is van een verloving, wordt deze door ons aangekondigd. Verder geven we geen commentaar op geruchten", aldus de RVD. 

Zijn prinses Amalia en Isebrand Kaldewei aan het daten?

Er is dus nog geen helder antwoord te geven op de vraag of prinses Amalia überhaupt een setje vormt met de Duitse Isebrand Kaldewei. Wel houdt het de gemoederen flink bezig. Wij zijn inmiddels wel heel benieuwd. Maar zoals de Rijksvoorlichtingdienst duidelijk maakt, willen de Oranjes hier nog niks over melden.

Foto: BrunoPress

Lees ook: Deze mama appelsap liedjes kende je nog niet