Voor de puzzelaars: los het raadsel op!

Media door Redactie Ze.nl

Het is woensdagavond en na wat telefoontjes met vriendinnen is de conclusie: dit wordt een avondje alleen op de bank. Geeft niks, want met de Nintendo 3DS-game Professor Layton en de Erfenis van de Azran, verveel je je geen seconde.

Voor een geslaagde avond met jezelf heb je slechts een paar ingrediënten nodig: een bank, een deken, een Nintendo 3DS en de gloednieuwe Professor Layton-game. Schenk nog wat te drinken in, pak wat te snaaien en je avond kan van start.

Professor Layton en de Erfenis van Azran

Zoals je eerder hebt kunnen lezen, is De Erfenis van de Azran alweer het zesde (en laatste) spel in de Professor Layton-reeks. Het is daarnaast het vervolg op Professor Layton en het Masker der Wonderen, al kun je het spel prima op zichzelf spelen. Professor Layton beleeft namelijk een gloednieuw avontuur! Of dit niet vooral interessant voor je man of kinderen is? Helemaal niet! Het is juist heel leuk voor vrouwen. Dus schiet in je sloffen, nestel je in je zithoek en maak je klaar om je uren te vermaken. De verhaallijn van het spel bevat namelijk al 150 puzzels, maar in totaal kun je maar liefst 500 spiksplinternieuwe puzzels maken, waarvan 350 dagelijkse puzzels die je kunt downloaden. Extra leuk: via de functie ‘Speurtochtstand’ kun je uitdagingen uitwisselen met andere gebruikers. Game on!

Puzzels?
Goed, professor Layton is puzzelfan eerste klas, maar wat voor puzzels kom je dan zoal tegen in het spel? Wij geven je een voorproefje met deze drie puzzels. Van twee geven we je ook de oplossing, op het antwoord van de derde zul je wat langer je hoofd moeten breken!

We beginnen met een puzzel die je, na even nadenken, waarschijnlijk wel kunt oplossen. (Meteen hierna volgt de oplossing al, dus scroll niet te ver naar beneden!)

Voor deze moet je je hersenen al wat meer laten kraken. Mocht je trouwens een puzzel tegenkomen in het spel waar je niet uitkomt, dan kun je doormiddel van hints al stukken dichter bij de oplossing komen!

En tot slot een kaartspelletje. De oplossing geven we je alleen nu nog niet. Succes!

Meer weten over Professor Layton en de Erfenis van de Azran? Bezoek de website!

Dit is een advertorial.