Kijkers Expeditie Robinson zijn 'attitude' Chatilla zat: "meest onsportieve persoon ooit"

Media door Elsemieke

Het draait in Expeditie Robinson om mentale kracht, maar daarnaast komt ook wel een beetje de gunfactor kijken. Chatilla van Grinsven heeft die in ieder geval verspild bij twitterend Nederland. De kijkers spreken hun ongenoegen over haar uit na Expeditie Robinson aflevering 6.

Expeditie Robinson 2022 aflevering 6: "kan Chatilla naar huis?"

In totaal 21 bekende kandidaten van Expeditie Robinson 2022 gaan de strijd aan in Maleisië. In aflevering 6 van Expeditie Robinson heeft het team waar Chatilla bij zit, het weer zwaar. Het team moet naar de Eilandraad en daar blijkt dat actrice Liza Sips na Susan Radder, Kirsten Westrik en Laura Vlasblom het veld moet ruimen. Hoewel Chatilla in eerste instantie in de camera nog prompverloren meldde dat ze Liza liever wilde sparen zodat ze meekon naar de samensmelting, stemde Chatilla haar toch keihard naar huis. "Ik heb een prachtige tijd gehad, ben vrienden geworden met fantastische mensen, dus ik had dit niet willen missen", aldus Liza. "Ik ga je missen", zei Chatilla nog bij het afscheid, maar de kijkers vragen zich af of ze dit wel meende. Sterker nog: veel Twitteraars van Expeditie Robinson hebben het hélemaal gehad met de basketballer.

Expeditie Robinson 22: alles over de startdatum, deelnemers en locatie

Chatilla van Grinsven bekritiseerd in Expeditie Robinson aflevering 6

Na aflevering 6 van Expeditie Robinson blijken veel kijkers het gedrag van Chatilla zat te zijn. "Ik vond Chatilla altijd wel leuk. Tot vandaag...", schrijft een teleurgestelde fan op het social platform. "Chatilla is een Judas", zegt een andere kijker op Twitter. En: "Jeeezus, wat is die Chatilla irritant!!!!!" post weer een andere Twitteraar. "Chatilla is de meest onsportieve persoon ooit. En dat is een knappe prestatie voor een topsporter."