Bril van seriemoordenaar Jeffrey Dahmer wordt aangeboden voor 150.000 euro

Media door Elsemieke

De Netflix-serie The Jeffrey Dahmer Story is in veel landen een monsterhit. De serie is zelfs zó succesvol, dat mensen er een slaatje uit proberen te slaan. Online wordt de iconische bril die hij ook in de gevangenis droeg namelijk te koop aangeboden. En dat voor een bizár hoog bedrag.

The Jeffrey Dahmer Story

Heb je de Netflix-serie The Jeffrey Dahmer Story nog niet gezien? Tussen 1978 en 1991 misbruikte en vermoordde Jeffrey Dahmer zeventien jongemannen. Ook bewaarde hij delen van zijn slachtoffers en at hij die op. Vooral de penis, het hart en de biceps waren geliefd. Niet voor niets dus dat deze man de naam ‘the Milwaukee cannibal‘ meekreeg. Hoewel er genoeg bewijs was om Jeffrey Dahmer al eerder te arresteren, werd hij pas in 1992 veroordeeld tot een levenslange gevangenisstraf, maar dit heeft hij niet gehaald. Na een paar jaar werd Jeffrey doodgeslagen door een medegevangene.

Bril Jeffrey Dahmer

De true-crimeserie van Netflix ‘The Jeffrey Dahmer Story’ verscheen twee weken geleden, maar scoorde meteen goed. De serie wist zelfs het beste seriedebuut ooit te behalen op de streamingdienst. En nu de serie populair is, proberen mensen te verdienen aan de Milwaukee cannibal. De bril die hij droeg, wordt namelijk verkocht. Eigenaar van Cult Collectibles, Taylor James, vertelt aan TMZ dat hij de bril voor 150.000 dollar verkoopt. James heeft de bril en nog wat andere spullen kunnen krijgen via een voormalig huishoudster van Jeffrey Dahmers vader Lionel. Op de Cult Collectibles website staan verschillende items die van de serie killer zijn geweest. Wat dacht je van bestek, een bijbel en originele familiefoto’s? De bril zelf staat niet meer op de site, maar geïnteresseerden kunnen hem hierover rechtstreeks contacteren, meldt TMZ.