B&B Vol Liefde-Menno en "ware liefde" weer uit elkaar

Media door Elsemieke

Menno zag in 'B&B Vol Liefde' een leven met Natasja al helemaal voor zich. Toen bleek dat Natasja dat niet zo voelde, kwam dit hard aan. Daarna was de goedlachse Menno weer verder gegaan met zijn leven. Hij kreeg een nieuwe liefde, maar die relatie bleek geen goed staartje te hebben.

B&B Vol Liefde-Menno weer vrijgezel

Vier jaar geleden waagde Natasja de sprong en emigreerde naar Frankrijk, maar met slechts 98 inwoners in Blèves is het lastig een partner vinden. B&B Vol Liefde schoot te hulp, maar de selectie aan mannen, waaronder Menno, bleek niet te passen bij Natasja. Tot groot verdriet van Menno, die wel gevoelens had voor Natasja. De twee zouden aankijken of er misschien nog meer in zou zitten dan vriendschap. Toch vertrok Menno tóch weer naar de B&B van Natasja toen zij haar voet brak. Hij nam het reilen en zeilen van de B&B over toen zij in Nederland aan het herstellen was en dat zorgde ervoor dat Menno verliefd werd. Niet op Natasja, maar op één van de gasten. Toch is die relatie nu weer over, zo vertelde hij tijdens een meet & greet waar meer kandidaten bij aanwezig waren. Een reden voor de breuk, is nog niet bekend.

Zijn Richard en Simone uit B&B Vol Liefde nog samen?

B&B Vol Liefde-Natasja heeft een nieuwe vriend

Natasja kreeg ook een nieuwe vriend. "Er is een man in mijn leven. Ik ben gewoon hartstikke verliefd”, vertelde ze. "Alsof ik weer 14 ben.” Huub, de nieuwe lover van Natasja, was tijdens de opnames van het datingprogramma ook in haar bed en breakfast, maar kwam niet in beeld omdat hij dat niet wilde. "In principe is hij gewoon hier. En ik hoop dat hij nooit meer weggaat”, zegt Natasja.

B&B Vol Liefde-Natasja vindt alsnog de liefde: "zwoele zomernachten"