Megan Fox en Machine Gun Kelly stappen in huwelijksbootje

Celebs door Elsemieke

Megan Fox gaat trouwen met Machine Gun Kelly. En om hun aanstaande huwelijk te vieren, deden ze dat wel op hele bijzondere wijze. De actrice en de muzikant namen namelijk een slok van elkaars bloed.

FOTO's: vriendin Max Verstappen deelt romantische vakantiekiekjes in Miami

Machine Gun Kelly heeft Megan Fox ten huwelijk gevraagd onder dezelfde boom waar de twee hun relatie begonnen. Megan deelde een video van het aanzoek op Instagram. "Anderhalf jaar later, nadat we samen door een hel zijn gegaan én meer hebben gelachen dan ik ooit voor mogelijk heb gehouden, heeft hij me gevraagd met hem te trouwen. Net als in elk leven hiervoor en als in elk leven dat hierop zal volgen, heb ik ja gezegd. En toen hebben wel elkaars bloed gedronken", schrijft Megan. 

Geboortestenen in de verlovingsring

Machine Gun Kelly, die eigenlijk Colson Baker heet, plaatste op zijn Instagram beelden van de ring, waarin de geboortestenen van het aanstaande echtpaar zijn geplaatst. Het stel ontmoette elkaar tijdens de opnames van de film Midnight in the Sweetgrass. Megan Fox was eerder getrouwd met acteur Brian Austin Green, met wie ze zoons Noah (9), Bodhi (7) en Journey (5) heeft. Machine Gun Kelly heeft uit een eerdere relatie een dochter, de twaalfjarige Casie.

Lees ook: Van feit naar fabel: 11 weetjes over sperma die niet kloppen