FOTO's: vriendin Max Verstappen deelt romantische vakantiekiekjes in Miami

Celebs door Elsemieke

Terwijl Max Verstappen er nog niet zo lang geleden de race van zijn leven op heeft zitten, hebben hij en zijn vriendin Kelly Piquet even de rust opgezocht in het zonnige Miami. Waar Max niet zo actief is met zijn priveleven op Instagram delen, is Kelly dat wel en ze trakteert ons dan ook op romantische kiekjes van hun vakantie.

Rachel Hazes heeft een prille relatie met No Surrender-oprichter Klaas Otto

 

FOTO:s: vriendin Max Verstappen deelt romantische vakantiekiekjes 

Op 12 december 2021 werd Max Verstappen als eerste Nederlander ooit wereldkampioen in de Formule 1. Een paar weken vakantie heeft de F1-coureur dus wel verdiend. Samen met zijn vriendin Kelly Piquet genoot Max van een heerlijke vakantie in Miami, waarvan Kelly een aantal kiekjes op Instagram deelt. Op de foto's is te zien hoe Max, Kelly en Kelly’s dochtertje volop genieten van het zonnige weer in Miami. Ook trakteert Kelly ons op een selfie van het stel samen én zien we hoe ze met vrienden het nachtleven van de kustplaats ontdekken. “Herinneringen uit Miami."

Wie is Kelly Piquet?

Kelly is de dochter van de Braziliaanse Nelson Piquet Sr. en Nederlandse Sylvia Tamsma. Geen wonder: haar vader Nelson is een voormalig autocoureur én viervoudig wereldkampioen Formule 1. Daarnaast is ook haar moeder geen ‘gewone huismoeder’. Zij is namelijk een internationaal model. Vanwege het beroep van haar ouders heeft Kelly op veel verschillende plekken in de wereld gewoond. Hoewel ze begon in de modewereld, stroomde Kelly uiteindelijk door naar de racewereld. In 2015 werd ze onderdeel van het social media team van Formula E,  waar alleen met elektrische auto's wordt geracet. Ze is dus geen groentje in de racewereld. Hoogstwaarschijnlijk kwam ze zo ook in contact met haar ex, de Russische autocoureur Daniil Kyvat.

 

Foto: BrunoPress

Dit is het bizar hoge salaris van Max Verstappen