Cute! André Hazes en Monique verklaren de liefde aan elkaar

Celebs door Laura

Het relatiegevaar tussen André Hazes en Monique is geweken. De twee maakten in april bekend dat ze een tijdje uit elkaar gingen, waarna ze al snel weer in elkaars armen vielen. Het koppeltje gaat weer helemaal lekker en dat bevestigden ze met een liefdesverklaring die even zo lief als hilarisch is.

andre hazes monique

Lees ook: Foto: André Hazes gaat uit de kleren

Nog 50 jaar ellende

André en zijn vriendin waren gisteren vier jaar samen en deelden allebei een foto op Instagram om het jubileum te vieren. De zanger plaatste een niet al te charmante vakantiefoto van zijn Monique. "Vandaag leef ik precies 4 jaar met deze vrouw", schrijft hij bij het kiekje. "We maken het elkaar af en toe wat moeilijk, maar ik zou nooit zonder jou willen. En vooral nooit zonder jou kunnen. Op naar nog 50 jaar ellende, emotie, lachen en vooral veel liefde!"

Ook Monique plaatste een foto met een lollig bijschrift. "Vandaag 4 jaar met deze idioot! Het lijkt wel 40 jaar. Ik kan je af en toe écht killen, maar God wat hou ik van je. Met jou wil ik oud worden, met jou wil ik bergen en dalen doorstaan. Oneindig." Wat poepig!

Lees ook: Foto: Zoontje van Roxeanne Hazes lijkt sprekend op vader André

Beeld: Brunopress