Heftig: Hailey Bieber is bang om kinderen te krijgen met Justin (en dit is waarom)

Celebs door Jennifer

De kinderwens van het showbizzkoppel Justin (29) en Hailey Bieber (26) is groot en iedereen vraagt zich dan ook af wanneer de eerste Bieber baby komt. Alleen zal dit nog wel even op zich laten wachten. Hailey twijfelt namelijk wel of ze écht kinderen wil met Justin.

Hailey Bieber over angst om kinderen te krijgen

Allereerst no worries voor Justin Bieber en zijn kinderwens, want het is zeker niet zo dat Hailey Bieber helemaal geen kinderen wil. Ze wil juist graag kinderen en daarom strugglet ze regelmatig met haar emoties, vertelt ze in een recent interview met The Sunday Times. “Ik wil zo graag kinderen, maar ik ben bang,” zegt ze. Wacht, wat? Ze is bang hoe fans en volgers gaan reageren op hun kind(eren) en huilt regelmatig om de reden, die haar kinderwens een beetje tegenhoudt. “Het is al genoeg dat mensen dingen zeggen over mijn man of mijn vrienden,” legt ze uit. “Ik kan me niet voorstellen dat ik geconfronteerd word met mensen, die dingen zeggen over mijn kind.” Zelf krijg ze vrijwel dagelijks (doods)bedreigingen en haatberichten, die bijvoorbeeld te maken hebben met Justins ex Selena Gomez. Sommige fans beweren dat Justin tijdens zijn relatie met Selena vreemdging met Hailey.

De twee geliefden weten allebei overigens wel goed, hoe het is om op te groeien met beroemde ouders. Zo werd Justin natuurlijk als kind al een wereldster dankzij zijn YouTubekanaal. Hailey is daarnaast de dochter van acteur Stephen Baldwin. Ze kunnen zich dus goed inleven in hun eigen, toekomstige kind, als die er ooit komt.

Al jaren bezig aan kinderwens

Een jaar geleden gaf Hailey wel aan, dat ze al ermee bezig waren. Dit vertelde ze destijds in een interview met The Wall Street Journal. Maar: “Er is een reden waarom ze het ‘proberen’ noemen, hè? Je weet niet hoe lang dat proces gaat duren.” Gelukkig schijnt Justin genoeg geduld te hebben. In 2020 zei een insider tegen Us Weekly, dat hij Haileys modellen- en acteercarrière support. “Hij wil haar niet onder druk zetten om zich te settelen, tot ze er klaar voor is. Ook al wil hij a lot of kids.”

Wanneer ze zich dan zullen settelen, weten we voorlopig nog niet. Wel weten we dankzij een interview uit 2022 met WSJ. Magazine, dat ze ook nog genoeg carrièredoelen heeft. “Ik denk dat het in mijn hoofd zat, dat ik meteen kinderen wilde en dat ik op super jonge leeftijd kinderen wilde,” vertelt ze. “Toen werd ik 25 en had ik zoiets van: ‘Ik ben nog steeds super young!”

Lees ook: Justin Bieber openhartig over enorm libido: 'Het liefst twee keer per dag'