Annabel van Temptation Island laat lipfillers verwijderen

Celebs door Elsemieke

Annebel doet samen met haar vriend René als koppel mee aan het nieuwe seizoen van Temptation Island. Ze valt op door haar vele tattoos, maar ook door haar volle lippen. De realityster zette daar eerder lipfillers in, maar ze heeft nu haar oude mond terug. Op Instagram laat ze het resultaat zien.

Alles over René en Annebel uit Temptation Island 2022

René en Annabel doen mee aan Temptation Island 2022

Annebel Visscher doet samen met haar lover Renee Spoelstra mee aan Temptation Island 2022 waar vier koppels de ultieme relatietest aangaan. Onder aanvoering van presentatoren Monica Geuze en Kaj Gorgels slaan zij zich een weg door de verleiding inclusief de ‘kampvuuravond’ waarop ze beelden vanuit de andere villa te zien krijgen. Maar liefst acht vrouwelijke en acht mannelijke singles gaan het de koppels hartstikke moeilijk maken. Inmiddels staat aflevering 5 van Temptation Island 2022 al op Videoland, dus we zitten er volop in! 

Annabel van Temptation Island laat lipfillers verwijderen

Sinds haar deelname krijgt Annebel Visscher enorm veel berichten binnen over haar lipfillers. Zelf vond ze dat het tijd was voor verandering. Ze heeft de lipfillers uit haar bovenlip dan ook laten verwijderen en deelde daarvan een foto op Instagram. “Het is nu nog wat blauw, maar dat trekt naarmate de dagen weg”, schrijft ze erbij. Toch is Annabel nog niet helemaal tevreden met het resultaat, want ze gaat de fillers namelijk weer laten opvullen. “Zaterdag 28 mei ga ik terug om ze subtiel op te vullen en de vorm te accentueren”, aldus Annebel. 

annabel visscher temptation island 2022

Foto: RTL

Lees ook: Foutje, bedankt: Temptation Island-kijkers spotten hilarische montagefout