Foutje, bedankt: Temptation Island-kijkers spotten hilarische montagefout

Media door Elsemieke

Gisteren was het weer tijd voor aflevering 5 van Temptation Island 2022. Enkele oplettende kijkers spotten daarin een bijzondere montagefout in de nieuwe aflevering waarbij Jan Sietse en Linde het veld moesten ruimen. 

Temptation Island-kijkers spotten hilarische montagefout

Nu Temptation Island 2022 van start is gegaan, kunnen we weer elke week smullen van nieuwe drama op de tropische Dominicaanse Republiek.Terwijl wij alweer konden kijken naar het kampvuur van de mannen in de vijfde aflevering van Temptation Island 2022, spotten kijkers op Twitter een montagefoutje. We zijn inmiddels aangekomen bij aflevering 5 van van Temptation Island 2022 en de koppels krijgen het steeds moeilijker. Vooral Ivo en Esmé vallen op doordat ze zo snel een klik hebben met elkaar, maar ook Annebel lijkt haar vriend Renee af en toe te vergeten en zich open te stellen voor Hans.

Maris heeft veel interesse in Jari en dat hij haar ook wel ziet zitten blijkt uit een komische scene in de aflevering, want hij valt letterlijk voor haar. Dit ongemakkelijke, maar heel grappige moment moest natuurlijk worden vastgelegd in een snippet, maar kijkers spotten hierbij een bijzonder foutje. Er gaat nu een video op TikTok rond van het moment waarop Jari letterlijk voor Maris valt. “Is het iemand anders ook opgevallen dat deze guy zonder shirt viel en met shirt omhoog kwam? Hij valt ook vooruit, maar opeens liggen z’n voeten daar waar z’n hoofd viel”, reageert een andere oplettende kijker onder het filmpje. “Hij ligt ook andersom”, schrijft een ander. Komisch!

 

@kikineijssen Goeie edit👏🏻 #fy #temptationisland #foryoupage #temptationislandloveorleave #temptationislandnl ♬ origineel geluid - Kiki Neijssen

Foto: RTL