De Bachelorette-Rick heeft nieuwe liefde: "vlinders in mijn buik"

Celebs door Elsemieke

Op dit moment genieten wij van de zoektocht van De Bachelorette met Sylvia Geersen in Zuid-Afrika. Het model heeft nog maar een paar mannen over die strijden om de laatste roos. Rick van De Bachelorette is inmiddels weggestuurd door 'Syl', maar hij zit niet bij de pakken neer. Hij heeft zelfs al kriebels voor een andere vrouw!

Rick van De Bachelorette over nieuwe liefde

Rick van De Bachelorette heeft in de meest recente aflevering helaas geen roos gekregen van Sylvia Geersen. "Ik ben verschrikkelijk onhandig met vrouwen. Altijd geweest en ik zal het altijd blijven", zegt hij in het interview met RUMAG over de kritiek die hij heeft gekregen. Dat betekent wel dat de knappe spierbundel weer verder is met zijn (dating)leven. En met succes! In gesprek met RUMAG vertelt Rick namelijk glunderend dat hij een dame gevonden waar hij al zijn hoffelijkheid op kan loslaten. Fun fact: hij heeft haar alleen nog niet ontmoet.

In de DM geslide

"Ik heb hartstikke leuk contact met iemand", legt Rick uit in het interview. Zijn nieuwe vlam woont helaas niet in Nederland, maar op Bonaire. "Ze is een van de weinigen die een andere vraag durft te stellen dan: 'Hey, wat doe je vanavond?" De dame is dus soepeltjes in de DM geslide van Rick. Tot nu toe kan Rick wel zeggen dat hij al vlinders heeft, ondanks dat een eerste date nog moet plaatsvinden. "Als ze belt, dan word ik echt blij.”