Lifestyle / Celebs
Celebs

Freek van Noortwijk reageert op breuk met Katja Schuurman

De romance tussen Katja Schuurman en Freek van Noortwijk is niet meer. Afgelopen week maakten de twee op Instagram bekend uit elkaar te gaan. De twee zijn kort geleden nog ouders geworden van dochtertje Coco LouLou. Freek spreekt nu voor het eerst sinds de breuk. In een bericht op Instagram blikt Freek terug op hun liefdevolle relatie. "Het doet pijn dat me dit aan het einde van onze relatie niet meer lukte, want je verdient iemand die dat te allen tijde doet."

Lees ook: Katja Schuurman en Freek van Noortwijk zijn uit elkaar

Freek van Noortwijk reageert op breuk met Katja Schuurman

Katja Schuurman en Freek van Noortwijk zijn uit elkaar. Op Instagram schreef de presentatrice en actrice vorige week: "met onbeschrijfelijk veel pijn in onze harten hebben Freek en ik besloten om niet meer als geliefden door het leven te gaan." De twee zijn kort geleden nog ouders geworden van dochtertje Coco LouLou. Op Instagram blikt Freek terug op hun relatie. "Jarenlang heb ik het mooiste van al jouw goede karaktereigenschappen naar boven gehaald en jij hebt dit andersom ook bij mij gedaan. Het doet pijn dat me dit aan het einde van onze relatie niet meer lukte, want je verdient iemand die dat te allen tijde doet."

Onze lieve Coco

Freek gaat verder door aan te geven hoeveel Katja Schuurman voor hem betekende. "Gevoelens van verdriet en gemis wisselen zich af met die van lichtheid en harmonie. Ik hou van je en ben blij dat we door onze lieve Coco - het allermooiste geschenk wat je me gegeven hebt - voor altijd in elkaars leven zullen zijn!"

Breuk Katja Schuurman Freek van Noortwijk

Katja Schurman en Freek van Noortwijk leerden elkaar kennen in Freeks restaurant Guts & Glory. In de zomer van 2019 gaven ze elkaar het ja-woord en een jaar later verwelkomden ze hun dochter Coco Loulou. Op 21 juni 2019 trouwden de twee nog stiekem met elkaar en besloten ze in plaats van ringen, om armbanden te dragen als ultieme teken van hun liefde. Helaas heeft dit geen stand gehouden. Katja en Freek waren zes jaar samen. Katja heeft met haar ex Thijs Römer dochter Sammie van 11. 

Lees ook: Rebound: verstandig of niet?

Foto: BrunoPress