Lifestyle / Celebs
Celebs

Katja Schuurman en Freek van Noortwijk zijn uit elkaar

Katja Schuurman en Freek van Noortwijk zijn uit elkaar. Op Instagram schrijft de presentatrice en actrice: "met onbeschrijfelijk veel pijn in onze harten hebben Freek en ik besloten om niet meer als geliefden door het leven te gaan." De twee zijn kort geleden nog ouders geworden van dochtertje Coco LouLou.

Lees ook: B&B Vol Liefde Romana keert terug op de buis

Katja Schuurman en Freek van Noortwijk uit elkaar

Het jaar 2021 zit er al bijna op, maar er heeft nog een showbizz-breuk plaatsgevonden. Katja Schuurman en Freek van Noortwijk laten via Instagram weten met 'onbeschrijfelijk veel pijn in hun harten' uit elkaar te zijn. 'We hebben fantastische dingen met elkaar meegemaakt en elkaar zeer liefgehad. Met als allermooiste de geboorte van onze betoverende, ontroerende, humoristische, slimme, prachtige Coco Loulou, die anders niet geboren was", zo schrijft ze op Instagram. Op 21 juni 2019 trouwden de twee nog stiekem met elkaar en besloten ze in plaats van ringen, om armbanden te dragen als ultieme teken van hun liefde. Helaas heeft dit geen stand gehouden.

Betrouwbare basis 

Katja heeft met haar ex Thijs Römer dochter Sammie van 11. Vorig jaar augustus werden Katja en Freek ouders van dochtertje Coco Loulou. "Ik weet dat ook deze keer ik, samen met Coco’s bijzondere vader, in staat zal zijn om haar, net als Sammie alle liefde, veiligheid en de betrouwbare basis te geven ze nodig heeft om op te groeien tot de mooie vrouw die nu al in haar huist.' De actrice vraagt om rust en geeft aan dat ze geen interviews geeft. "Als mensen mijn tranen willen zien, vragen ze het maar aan mijn management, dan stuur ik wel een selfie."