Lifestyle / Celebs
Celebs

Ali B beroofd bij gewapende overval bij zijn woning in Almere

Ali B is afgelopen week bij zijn woning het slachtoffer geworden van een gewapende overval. In een video op Instagram vertelt de rapper dat zijn gezin en hij gelukkig ongedeerd zijn gebleven, maar wel is zijn Rolex meegenomen. "Ergens had ik al in mijn hoofd: het kan een keer gebeuren."

Lees ook: Jan Dulles opnieuw vader geworden: 'Machteloos zitten kijken naar oerklus'

Ali B van zijn Rolex horloge beroofd bij gewapende overval

Bouali zat woensdag nog aan tafel bij Op1, waar hij vertelde dat hij een duur horloge in zijn bezit had. "Ik heb een klokje, daar ben ik trots op, daar ben ik blij mee." Toen hem gevraagd werd naar de waarde van het horloge, bevestigde hij dat het een 'duur klokje' was. Een dag later werd hij 's avonds in het gezelschap van zijn chauffeur bij zijn woning in Almere overvallen door gewapende overvallers. Dat vertelt hij in een video op Instagram. Er zou sprake zijn van meerdere daders, die er na de overval in een auto vandoor gingen. Het gezin van de presentator en raper is gelukkig wel ongedeerd gebleven.

"Het gaat goed, we zijn gezond. Die mensen wilden wat hebben, ik heb het gegeven. Ik dacht: hoe eerder je het geeft, hoe eerder je ervanaf bent." Tegen Omroep Flevoland zegt hij niet per se geschokt te zijn. "Je leest steeds vaker dat zulke dingen gebeuren. Ergens had ik al in mijn hoofd: het kan een keer gebeuren." Waarschijnlijk doelt de rapper op een eerdere beroving van Lil Kleine, die na het verlaten van een gala met een pistool werd geslagen om zijn horloge te ontnemen. Ook Nikkie de Jager, René van der Gijp en Fred van Leer waren eerder slachtoffer van een overval. 

Lees ook: It's a...! Donny van de Beek en Estelle Bergkamp maken geslacht eerste kindje bekend

Foto: BrunoPress