Cute! B&B Vol Liefde-Thomas (van Petri) vond door tv-programma wél oude liefde terug

Celebs door Jennifer

Wie B&B Vol Liefde volgt, herinnert zich sowieso nog wel de ietwat kille B&B-eigenaar Petri. Vorig seizoen heeft zij onder meer de vriendelijke Thomas uitgenodigd. Hij was de enige man, waarmee het wel goed klikte. Toch bleken hij en Petri toch geen match. Petri is dus nog steeds alleen, maar Thomas heeft inmiddels wel een nieuwe liefde gevonden. Of eigenlijk een oude liefde teruggevonden. Aww!

B&B Vol Liefde-Thomas heeft weer nieuwe (oude) liefde

In het populaire tv-programma B&B Vol Liefde maken we kennis met Thomas. Hij probeert zo de liefde te vinden bij Petri in Frankrijk. Dit blijkt vervolgens geen makkelijke strijd, vooral doordat Petri een ietwat kil karakter heeft. Ze stelt zich niet heel makkelijk open voor mannen. Al lukt het haar bij Thomas nog het meeste om goede gesprekken te voeren. Hij houdt het ook het langste vol in haar Bed & Breakfast, maar blijkt uiteindelijk toch geen match met Petri.

Dankzij de populariteit van het datingprogramma krijgt hij na de opnames wél nog brieven van andere dames. Hier reageert hij echter niet op, vertelt hij aan de Voorschotense krant. Hier had hij echter een erg goede reden voor. "Door mijn deelname aan B&B is het vuur tussen mij en mijn ex-vriendin weer aangewakkerd," vertelt hij namelijk. O! Thomas en zijn ex-vriendin waren twee jaar samen, maar namen vervolgens een break. Ze hielden wel nog contact via WhatsApp en dankzij B&B Vol Liefde werd dat contact dus steeds meer. "Het programma heeft mij misschien geen Bed en Breakfast vol liefde opgebracht," zegt hij. "Maar het heeft mij tóch aan de liefde geholpen!"

Leuk avontuur met Petri

In het interview met de krant heeft hij het natuurlijk ook even over zijn liefdesavontuur in B&B Vol Liefde. Zoals gezegd kwam Petri een beetje over als een kille vrouw. Al kwam hun verhaal volgens Thomas negatiever in beeld, dan dat het in werkelijkheid was. Zo kwam hij bij zijn vertrek over als 'zielig', ziet hij op de beelden. "Als je dat achteraf ziet, zit je wel even tenenkrommend op de bank," vertelt hij. "Ik begrijp dat goede kijkcijfers belangrijk zijn, maar ik heb gewoon een hele leuke week gehad!" Al heeft hij natuurlijk niet álles meegekregen, wat Petri heeft gezegd op camera. Zo had hij geen flauw idee, dat Petri hem ooit een 'saaie Piet' noemde. "Als je dan achteraf Petri dat hoort zeggen, zit je wel even met je wenkbrauwen omhoog," reageert hij.

Desondanks kijkt hij met een positieve blik terug op alles. "Uiteindelijk heb ik het vreselijk naar mijn zin gehad, ook al zat er geen liefde in," zegt hij. Hij ging ook de opnames in met het idee, dat het niets zou worden met Petri. "Toen ik de oproep van Petri zag wist ik al, dat het geen liefde op het eerste gezicht zou zijn," vertelt hij. "Maar je weet nooit, liefde kan altijd groeien." In dit geval, helaas voor Petri, dus niet bij hen. Maar gelukkig heeft Thomas dus wel een liefde teruggevonden! Happy end.

Lees ook: B&B Vol Liefde-Petri zorgt voor ongemakkelijke date met Thomas: "vind jouw uiterlijk niet aantrekkelijk"