Oeps! Blunder Jan de Hoop gaat rond op Twitter

Media door Jennifer

Onze favoriete nieuwslezer Jan de Hoop staat inmiddels bekend om zijn blunders. Dat maakt hem wel heel leuk en bijzonder. Ondanks dat het af en toe even misgaat, blijft hij altijd professioneel en gefocust. Al heeft ook hij soms opstartproblemen.

jan de hoop rtl ontbijtnieuws blunder 16 november 2021

Lees ook: Monique Westenberg straalt weer dankzij nieuwe 'man'

Jan de Hoop niet wakker

Je zou denken dat een ochtendnieuwslezer wel een ochtendmens is. Al blijkt Jan de Hoop deze ochtend toch nog even niet helemaal wakker. Joehoe, goedemorgen Jan! Tijdens het ontbijtnieuws van dinsdag 16 november 2021 staart Jan een paar seconden lang naar zijn tekstkaartjes. Hij heeft geen flauw idee dat de camera allang draait. Pas wanneer zijn team hem aanspreekt, wordt hij wakker. Al springt hij overigens niet direct 'aan'. Nadat zijn team "Ja-han, we zijn begonnen!" roept, is hij meteen gefocust op het nieuws van de dag. "O, dit is het RTL Ontbijtnieuws van dinsdag 16 november," begint hij snel.

Communicatieprobleem

Het RTL Ontbijtnieuws is een populair tv-programma. Op Twitter staat dan ook meteen een video online van het moment. Jan de Hoop reageert zelf ook op deze tweet. Hij zegt met een grijnzende emoji: "Het oortje deed het niet. Gelukkig werd ik via de speaker heel mannelijk tot de orde geroepen." Ach, wat maakt het uit. De kijkers kunnen er wel om lachen. "Echt een 'Jan de Hoopje'," reageert iemand. Een ander geeft de schuld aan het tijdstip: "Het is ook verdomde vroeg voor Jan!" Eerder liet Jan de Hoop al weten binnenkort met pensioen te gaan. Hij is inmiddels al bijna 65 en gaf aan dat hij op deze leeftijd wil stoppen. Dat betekent dat we waarschijnlijk nog tot 18 december 2021 kunnen genieten van Jan de Hoop.

Lees ook: ZIEN! Nieuwe realityshow is een mix van Temptation Island, Too Hot To Handle én EOTB