Sad! Debbie en Vincenzo uit Daar Gaan Ze Weer zijn uit elkaar

Media door Alyssa

Sad news in de wereld van reality televisie: Debbie, bekend van B&B Vol Liefde en Vincenzo, met wie ze onlangs nog samen te zien was in Daar Gaan Ze Weer, hebben hun relatie beëindigd. Het ging al een poosje niet lekker tussen de twee en daarom hebben ze besloten om de stekker eruit te trekken. Vincenzo deelde dit verdrietige nieuws via Instagram.

Terugblik op hun avontuur

Vincenzo begint zijn bericht op Instagram met een terugblik op het avontuur dat hij met Debbie heeft beleefd. "Het is nu een jaar geleden sinds Peppino en ik op televisie te zien waren. Het begon allemaal toen Debbie een aanbod kreeg voor een nieuw programma. We hadden al plannen om een gezin te stichten en naar een rustigere plek te verhuizen. We namen dit aanbod aan", schrijft hij.

Lees ook: Oeh! Tantra-Walter is opnieuw in love: 'Stapelgek op jou'

De glamping van Debbie en Vincenzo

Het stel vertrok met hun zoontje naar Italië om daar een glamping op te zetten. Dit avontuur was te volgen in Daar Gaan Ze Weer. "We hadden een eigen plekje voor ogen in Natunia", vertelt Vincenzo. De twee hadden het idee om de bouw van hun huis af te maken nog voordat Peppino geboren zou worden. "Maar zoals jullie gezien hebben, lukte dat niet. We gingen door moeilijke tijden en samen maakten we moeilijke dingen mee, maar we probeerden altijd te blijven lachen.” Of het plan van de glamping nu nog doorgaat, is niet duidelijk. "In ieder geval niet met ons als eigenaren."

Terug naar nederland

De relatie van de twee bleek niet sterk genoeg voor alle stress die bij het klussen komt kijken. Ze wonen inmiddels ook niet meer met elkaar onder een dak." Debbie is al een tijdje terug naar Nederland met Peppino. En ik ben alleen in Nola achtergebleven", schrijft Vincenzo.

Lees ook: Debbie uit B&B Vol Liefde doet boekje open over relatiebreuk: 'Hij had zijn eigen leven'

Geboorte Peppino

In april 2023 werden Debbie en Vincenzo ouders van hun zoontje Peppino. Debbie zat op een roze wolk en deelde haar geluk op social media. "Na de bevalling zijn we vertrokken naar het strandhuis van Vincenzo. Even weg van alle drukte in de stad zodat we de komende tijd in alle rust kunnen genieten van het mooie weer, het strand, de natuur en uiteraard het allerbelangrijkste: genieten van elkaar." Helaas is aan het genieten nu een einde gekomen. Vincenzo sluit zijn bericht af met de vraag om privacy.

Meer op Instagram

Lees ook: Marian (70) uit B&B Vol Liefde open over nieuwe liefde: 'Hij is 56 jaar'