Lifestyle / Media
Media

Oh yes! Het tweede seizoen van Virgin River staat op Netflix

Alle kerstfilms al uitgespeeld? Van vervelen is dit weekend geen sprake. Het tweede seizoen van de heerlijke zwijmelserie Virgin River staat nu op Netflix!

Lees ook: Even zwijmelen: waarom je de film Midnight at the Magnolia nu wilt zien

Opfrissertje nodig?

Let op: bevat spoilers over het eerste seizoen!

In seizoen één zagen we dat Mel (Alexandra Breckenridge), een verpleegkundige uit Los Angeles, tijdelijk gaat wonen in Virgin River. Het wordt tot de laatste aflevering enorm spannend gehouden waarom Mel haar oude leventje is ontsnapt en opnieuw is begonnen in the middle of nowhere, waar ze je nog net niet met howdy begroeten.

Jack (Martin Henderson) heeft vroeger in het leger gezeten. Hij heeft door zijn trauma nog steeds last van flashbacks maar hij wil er niet over praten. Dat is vragen om problemen wat ons betreft. Over trouble gesproken… Wat dacht je van de naamvervalsing van Paige met haar zoon Christopher? Deze verhaallijnen, de romantiek en de prachtige beelden van de natuur maken de serie enorm verslavend. Het ‘ons kent ons’ wordt heel realistisch op de kaart gezet. Woon je in een dorp, dan zal je je er goed in kunnen herkennen. Er werd nog een schepje bovenop gedaan: Charmaine, de ex van Jack, werd zwanger. De serie eindigde daardoor met een huge cliffhanger, want Mel ging terug naar huis. Oh no!

Team Mel

We kunnen wel stellen dat Virgin River niet meer hetzelfde is zonder Mel. Gelukkig komt ze in seizoen twee gewoon weer terug. De tien afleveringen zullen ons voorzien van genoeg drama. Zullen Jack en Mel weer bij elkaar komen of kiest hij voor Charmaine? Wij zijn overduidelijk team Mel en we kunnen nu ook ontdekken in welk team Jack zich bevindt. Kijk alle afleveringen op Netflix. Lucky us zijn we na seizoen twee nog niet af van de small town Virgin River. Het derde seizoen is namelijk ook al aangekondigd! Wanneer deze online komt, is nog niet bekend.  

Beeld: Netflix

Lees ook: Dit is wanneer Sex Education seizoen 3 op Netflix staat (sneller dan je denkt)