Oeh! Tantra-Walter is opnieuw in love: ‘Stapelgek op jou’

Media door Alyssa

Walter spangenberg in Le Domaine Vert was dé spirituele smaakmaker van het vorige B&B Vol Liefde-seizoen. Ondanks dat het toen niet echt in de liefde wilde lukken met Claudia, Anne of Corina, is spiri-Walter nu opnieuw in de wolken.

Geen geluk in B&B Vol Liefde

Tijdens zijn deelname aan B&B Vol Liefde probeerden Claudia, Anne en Corina allemaal het hart van Walter in zijn B&B in Frankrijk te veroveren. Helaas voor alle vrouwen was dit geheel zonder zonnevlecht-succes. De B&B-eigenaar bleef alleen achter, al bleek achteraf dat hij eigenlijk tijdens de opnames zijn hart al had verloren aan een ander. Kort na de uitzendingen werd zijn relatie met Annemiek bevestigd, maar deze hield - helaas voor Walter - niet lang stand. En dus bleef de B&B-eigenaar alsnog alleen achter met zijn tantrische danslessen en zweverige workshops.

Lees ook: Zien! Dit is de nieuwe vriend van Anne uit B&B Vol Liefde: 'Ben boterverliefd'

Walter heeft een nieuwe liefde

Maar nu is er goed nieuws! Walter heeft namelijk een nieuwe vriendin en maakt zijn relatie Insta-official met een verliefd kiekje op the gram. 'Stapelgek op jou', schrijft hij onder de foto waarop we hem met zijn veel jongere vriendin zien poseren. De post is overigens een carrousel, op de overige beelden zien we meer materiaal van zijn nieuwe lover Anna Linde.

Wie is Anna Linde?

Nieuwsgierig geworden naar zijn nieuwe vlam? Wij dus ook! Dus we doken meteen in haar Instagram-account. Hier ontdekten we dat Anna Linde een ervaren zangeres is en al eerder deze maand te spotten was in Le Domaine Vert. In een eerdere post van de B&B Vol Liefde-deelnemer was ze namelijk ook al te horen! Zou de vonk toen overgeslagen zijn? Overigens is er ook wel iets shockings in dit verhaal. Anna is namelijk slechts 27 jaar oud. En Walter inmiddels al 54 lentes jong... Dit maakt dus dat ze 27 jaar schelen.

De tekst gaat verder onder de Instagram-post. 

Meer op Instagram

Liefde op het eerste gezicht?

Het lijkt erop dat de B&B Vol Liefde-deelnemer en Anna elkaar al langer kennen, maar dat de vonk nu pas echt is overgeslagen. Ondanks de flinke age gap kunnen we niet wachten om meer te ontdekken over dit nieuwe liefdeskoppel. Zullen ze binnenkort samen tantrische workshops gaan geven? Of misschien wel een muzikale samenwerking starten? Hoe dan ook, wij wensen Tantra-Walter en Anna Linde alle geluk toe! Hopelijk kunnen we binnenkort meer romantische kiekjes en muzikale samenwerkingen verwachten van dit spirituele duo.

Lees ook: B&B Vol Liefde start vanaf deze datum én dit verandert er in het nieuwe seizoen