Marian (70) uit B&B Vol Liefde open over nieuwe liefde: 'Hij is 56 jaar'

Media door Alyssa

We kennen Marian natuurlijk allemaal van haar deelname aan B&B vol Liefde. Maar onlangs dook ze op in een ander programma en dit keer draaide het niet om het vinden van een nieuwe liefde. Marian verscheen namelijk als gast bij Kees van der Spek in Oplichters Aangepakt. Tijdens een autoritje kreeg de misdaadverslaggever de kans om de diva te ondervragen over haar nieuwe vriend.

Marian uit Portugal 

Herinner je je nog hoe het zat met Marian? Laten we je geheugen even opfrissen: ze is zeventig jaar oud en woont in Portugal, waar ze een B&B en een makelaarskantoor runt. Het liefdesprogramma stuurde meerdere mannen op haar af, zoals Olof, die alles prima vond. Ook Ed probeerde het hart van de diva te veroveren, maar na de draaidagen bleek de vonk tussen hen niet over te slaan. Inmiddels is ze al een tijdje gelukkig in de liefde, maar wie is eigenlijk die nieuwe vlam van haar?

'Begin steeds meer van hem te houden' 

Hoewel Kees van der Spek voornamelijk bij Marian in Portugal was om haar te helpen een oplichter te ontmaskeren, kreeg hun ontmoeting ook een persoonlijk tintje toen Kees nieuwsgierig werd naar haar nieuwe vriend. "Hoe werkt dit eigenlijk? Ik ben nu ook een soort showrubriek, dus eigenlijk moet ik jou nu vragen wie die man is en allemaal vragen stellen", begon Kees tijdens een autoritje met de diva. Marian was heel open om de vragen van Kees te beantwoorden. "Ik begin steeds meer van hem te houden naarmate ik hem beter leer kennen", vertelde ze. Kees wilde ook weten wat zijn grootste minpunt was, want niemand is immers perfect. "Hij heeft een beetje een buikje, maar hij zegt dat hij eraan gaat werken," merkt ze op.

Cougar

Schattig verhaal toch? Het enige wat Kees en jij al lezer nog niet weet is dat de nieuwe vriend van Marian ietsjes jonger is. De beste man is namelijk 56 jaar oud. Op het moment dat Kees dit te horen krijgt valt hij bijna van zijn stoel van verbazing. "Hè! Nee joh! Dus jij bent eigenlijk een soort cougartje?!"

Lees ook: Zien! Olof uit B&B Vol Liefde schittert in Make Up Your Mind