6x de grappigste chickflicks die nu op Netflix staan

Media door Sarah

Soms heb je gewoon even een heerlijk Netflix-avondje nodig. En wat is er nu leuker dan een goede, ouderwetse chickflick? Een heerlijke en hilarische meidenfilm is soms precies wat we nodig hebben. Zie hier de 6 grappigste films voor een meidenavondje. 

Lees ook: 14 dingen die je nog niet wist over Grease

1. Desperados 

Met de nieuwe Netflix-film Desperados is het lachen, gieren en brullen geblazen. Net als Wes haar droomman gevonden blijkt te hebben, verdwijnt hij weer zo snel als hij gekomen is. Daarom stuurt Wes samen met haar vriendinnen een boze dronken e-mail naar haar kortstandige lover om hem terug te pakken. Als Wes vervolgens gebeld wordt dat hij een ongeluk heeft gehad en daarom niks van zich liet horen, zit er nog maar een ding op: met de meiden naar Mexico te gaan en de e-mail verwijderen voordat haar droomman het leest...

Je bekijkt de film hier op Netflix.

 

2. Bad Moms

Overspannen en alleenstaande moeder Amy is helemaal klaar met de perfecte moeder willen zijn en alle verantwoordelijkheden die daarbij komen kijken. Samen met twee andere gestresste mama’s besluit ze helemaal los te gaan en dat zorgt voor wat behoorlijk gestoorde avonturen.

Je bekijkt de film hier op Netflix.

3. I Feel Pretty

De onzekere Renee transformeert na een val tijdens een spinningles in een zelfverzekerde power woman. Door deze boost gooit ze haar zelfbeeld helemaal om en gaat ze compleet fearless door het leven. Deze film is hilarisch én geeft je echte feel good vibes. Wat wil je nog meer van een chickflick? 

Je bekijkt de film hier op Netflix.

 

4. Wine Country

Als een groep vriendinnen samenkomt en op een getaway gaat naar een wijnoord, is het hoog tijd voor drama. Wanneer drank vloeit komt alles van de afgelopen jaren naar boven en dat zorgt voor wat, eh, bijzondere momenten. Een jolige film over vriendschap, ouder worden (the big 50 in het bijzonder) en natuurlijk wijnen, wijnen, wijnen.

Je bekijkt de film hier op Netflix.

 

5. How To Lose A Guy In Ten Days

Een klassieker kan je nooit vaak genoeg kijken. In How To Lose A Guy In 10 Days probeert Andie te bewijzen dat ze een man binnen 10 dagen kan dumpen. Zij weet alleen niet dat slachtoffer Ben juist wil bewijzen dat hij haar hart binnen 10 dagen kan veroveren. Een heerlijke grappige film met de perfecte dosis l’amour

Je bekijkt de film hier op Netflix.

 

6. Bridget Jones’ Baby

Bridget Jones kan ons altijd aan het lachen maken. In de derde film van de populaire Bridget Jones-reeks, komt Bridget erachter dat ze onverwachts zwanger is. De vraag is nu alleen van wie het kindje is: de knappe Amerikaanse Jack of toch Mr. Darcy?

Je bekijkt de film hier op Netflix.

 

Lees ook: 10 leuke series die je in één dag kan bingen