Zien! Olof uit B&B Vol Liefde schittert in Make Up Your Mind

Media door Alyssa

Zaterdagavond stond in het teken van verrassingen tijdens het programma Make Up Your Mind. Olof Ormeling, bekend uit B&B Vol Liefde, zorgde voor opschudding toen hij als mysteryqueen het podium betrad. Met zijn complete transformatie als drag queen was hij totaal onherkenbaar geworden. Slechts één jurylid wist wie er achter die glamoureuze look van Corazon schuilde.

Make Up Your Mind

Naast de grote onthullingen van Alberto Stegeman en Maarten van der Weijden, was het tijd voor de mysteryqueen om haar opwachting te maken op het podium van Make Up Your Mind. Na een kort optreden en een sierlijke wandeling over de catwalk, werd het al snel duidelijk: Olof was in de huid van drag queen Corazon gestapt. Hoe leuk?!

Ongelooflijke ervaring

Volgens Olof was zijn deelname aan het programma een 'ongelooflijke ervaring'. Hij vertelt voor de camera van RTL Boulevard: "Ik heb echt genoten van Make Up Your Mind. Dat zal ik niet snel vergeten." Het was een flinke uitdaging om te raden wie er schuilging achter het prachtige uiterlijk van mysteryqueen Corazon. Van het hele jurypanel was Nikkie de Jager de enige die Olof herkende. Volgens de realityster hadden de andere juryleden geen idee. "Ze dachten zelfs even dat ik Louis van Gaal was."

'Prima niks mis mee'

“Toen ik zelf keek in de spiegel daar, herkende ik mezelf ook niet goed”, vertelt Olof. Niet zo gek dus, dat de juryleden moeite hadden met het raden van de naam van de mysteryqueen. “Prima, niks mis mee”, grapte Olof toen Carlo hem vroeg wat hij ervan vond om aan Make Up Your Mind mee te doen.

Olof <3 Margje

Hoewel Olof oorspronkelijk aan B&B Vol Liefde deelnam met de hoop op om liefde bij Marian in Portugal te vinden, bloeide er geen romance tussen hen op. Maar gelukkig heeft Olof inmiddels zijn ware liefde gevonden! Samen met zijn nieuwe partner, Margje, heeft hij zich goed kunnen voorbereiden op het programma. Margje onthult in hetzelfde gesprek met RTL Boulevard dat ze samen hebben geoefend met lipsyncen voor de spiegel en het perfectioneren van zijn loopje op de catwalk. "Hij heeft zo'n herkenbare lach, zo'n brede glimlach. Ik zei hem dat hij dat moest vermijden, anders zouden ze het meteen doorhebben", vertelt Margje. "Ik vond dat hij het geweldig deed", voegt ze eraan toe. Hoe schattig is dat! Je bekijkt de beelden van Olof als Corazon hieronder.

Meer op Instagram

Lees ook: Van B&B Vol Liefde naar Expeditie Robinson: 'Deze deelnemer waagt zich aan het avontuur'