B&B Vol Liefde-Olof is 'helemaal in love' met nieuwe liefde Margje: "Daar is niks mis mee"

Celebs door Jennifer

Olof was de grote favoriet onder kijkers tijdens het afgelopen seizoen van B&B Vol Liefde. Hij vond niet de liefde bij B&B-eigenaar Marian, maar heeft wel velen harten gestolen. Niet alleen van kijkers, maar ook van andere vrouwen buiten het tv-programma. Eén van hen is Margje, waarmee hij nu officieel een relatie heeft. Aww!

B&B Vol Liefde-Olof en Margje hebben officieel relatie

Aan het B&B Vol Liefde-avontuur hield Olof geen nieuwe partner over, maar wel een mooie vriendschap met B&B-eigenaar Marian. Zodra de opnames voorbij waren, namen ze nog steeds regelmatig contact met elkaar op. Hij kwam later zelfs nog bij haar over de vloer in Portugal, waar hij onder meer dansjes deed bij het zwembad. Maar de relatie met Marian was altijd puur vriendschappelijk en zal het ook wel blijven. Inmiddels is Olof zijn hart namelijk veroverd door een nieuwe vrouw en hij glundert helemaal, wanneer hij haar voorstelt aan RTL Boulevard.

Eerder had het roddelprogramma een interview met Olof, waarin hij blijkbaar al verliefd was. Alleen mochten ze toen nog niets weten over het hoe en wat. Maar nu is alles dus out in the open! Tegen de verslaggever van Boulevard vertelt Olof "zeker helemaal in love" te zijn. "Maar goed, prima. Daar is niks mis mee," grapt hij nog.

Wie is Margje?

Natuurlijk wil iedereen graag weten, wie Margje dan precies is. Nou, ze is in ieder geval geen B&B-eigenaar. Margje is een individueel gespreks- en relatietherapeut. "En ik werk met facetten uit de natuurgeneeskunde," legt ze uit. Ze heeft haar nieuwe partner Olof ook al behandeld, vertelt ze dan. "Hij heeft al heerlijke massages gehad," zegt ze lachend.

In het interview geeft Margje verder ook aan, dat ze een heel ander type is dan Marian uit B&B Vol Liefde. Ze begrijpt ook niet helemaal, waarom Olof zich voor haar heeft aangemeld. "Ik vind Olof niet het type voor Marian," vertelt ze. "Marian heeft, denk ik, een heel ander leven. Ook een heel ander sociaal leven." Ze ziet dat de B&B-eigenaresse met andere dingen bezig is dan Olof. "Marian houdt meer van vakanties en alles, en van shoppen," legt ze uit. Olof is volgens haar meer een 'doener'.

Nog niet samenwonen

Hoewel Olof en Margje dus wel gelukkig zijn met elkaar, denken ze nog niet na over samenwonen. "We hebben allebei een mooi, sociaal leven," vertelt Margje. "En ik werk dus nog. We vinden het ook allebei leuk om ons eigen huis te houden." Dat betekent echter niet, dat ze niets samen doen. Dat kan wat haar betreft namelijk makkelijk. "Gezellig samen eten, maar misschien ook samen tripjes maken," legt ze uit. Ze hebben ook veel dingen gemeen. De liefde spat in ieder geval ervanaf tussen de twee, die ook zeker al hebben gezoend. En volgens Margje zoent Olof heel goed. "Daar is niks mis mee," zegt ze op z'n Olofs.

Lees ook: Wil je zien: Olof showt zijn dans-skills in Portugal bij B&B Vol Liefde-Marian