Lifestyle / Media
Media

De leukste Netflix-tips voor vrouwen week 31: OITNB, Workin' Moms, IT

Heb je Netflix al bijna uitgespeeld en ben je nu opzoek naar je volgende binge-verslaving of gewoon een goede film? De vraag is... wat zet je op je kijklijst? Check Ze.nl elke maandag voor de nieuwste Netflix-kijktips voor vrouwen. Kijk gauw wat je niet mag missen in week 31. Dit keer hebben we 5 tips voor je: Orange in the New Black, Workin’ Moms, Demain Tout Commence, IT en Girls with Balls. 

orange is the new black

Lees ook: Huilen! New Girl en andere toptitels verdwijnen deze maand van Netflix

Orange in the New Black (seizoen 7)

Na zeven seizoenen valt 'het doek' voor Orange is the New Black. Dit 13 afleveringen tellende seizoen betekent het einde van de meest gestreamde Netflix-serie. Pipers tijd in Litchfield vrouwengevangenis zit erop. Hoewel ze dolgelukkig hoort te zijn, valt het aanpassen aan het 'gewone leven' haar zwaar. En hoe zal het aflopen voor de andere inmates?

Bekijk via Netflix

Workin’ Moms (seizoen 2)

Kolven op de toiletten, lacteren tijdens een meeting en continu moeten kiezen tussen werk en gezin. Workin' Moms laat op een eerlijke, maar hilarische wijze zien hoe het is om moeder te zijn en te werken anno 2019. 

Bekijk via Netflix

Demain Tout Commence

Het ene moment huil je van het lachen en dan huil je van het... huilen. In de Franse film Demain Tout Commence wordt je van de ene emotie naar de andere meegesleept. De film vertelt het verhaal van Samuel, die zijn bestaan als losbol moet opgeven wanneer een onenightstand hun kindje bij hem achterlaat. Hij staat er helemaal alleen voor, maar desondanks alle tegenslagen ontstaat er een bijzondere band tussen hem en zijn dochtertje. Alles lijkt goed te komen, totdat de moeder weer in the picture wil zijn.

Bekijk via Netflix 

IT

Het plot van horrorfilm-IT hoeven we niet meer uit te leggen, toch? Oké, vooruit dan... in vier woorden: horrorclown teistert jonge kinderen.

Bekijk via Netflix

Girls with Balls 

En ballen... die hebben deze meiden, hoor! In deze komedie slash horror belandt een pittig volleybalteam in een benarde situatie. Ze raken verdwaald in het bos en worden het doelwit van gestoorde jagers. Nu moeten ze de gevaarlijkste wedstrijd van hun leven spelen. 

Bekijk via Netflix

Overzicht nieuw op Netflix van week 32

Er zijn natuurlijk nog meer nieuwe titels te zien op Netflix. Dit is het volledige overzicht met de nieuwkomers. Binge away

Holmes & Watson
Rookie Historian Goo Hae-Ryung (S01E02)
Papillon
My First Love (2 seizoenen)
De hopeloze Heks (3 seizoenen)
Orange is the New Black (7 seizoenen)
Sugar Rush (2 seizoenen)
Demain Tout Commence
Guy Martin: Last Fight of the Vulcan Bomber
Looking Glass
Big Dreams, Small Spaces (3 seizoenen)
Mary Portas: Secret Shopper (1 seizoen)
Monty Don’s French Gardens (1 seizoen)
Fake or Fortune? (1 seizoen)
Monty Don’s Italian Gardens (1 seizoen)
Het Leven Is Te Kort: De Special
Girls with Balls
El Hijo
Boi
Eerie
Workin’ Moms (2 seizoenen)
Vals
Another Life (1 seizoen)
Designated Survivor: 60 days (S01E06)
It
The Great Hack
I Am Legend
Johnny Test (2 seizoenen)
Chief of Staff (1 seizoen)
The 100 (5 seizoenen +S06E10)
My Hotter Half (1 seizoen)

Lees ook: Kijken! 'Louisa & Rowan' is weer op de buis