De leukste Netflix-tips voor vrouwen week 30: La Casa de Papel, Secret Obsession, New York Minute

Media door Laura

Heb je Netflix al bijna uitgespeeld en ben je nu opzoek naar je volgende binge-verslaving of gewoon een goede film? De vraag is... wat zet je op je kijklijst? Check Ze.nl elke maandag voor de nieuwste Netflix-kijktips voor vrouwen. Kijk gauw wat je niet mag missen in week 30. Dit keer hebben we 4 tips voor je: La Casa de Papel, Secret Obsession, New York Minute en Queer Eye.

netflix nieuw la casa de papel

Lees ook: Kijken! 'Louisa & Rowan' is weer op de buis

La Casa de Papel (3 seizoenen)

Het langverwachte derde seizoen van La Casa de Papel is eindelijk te zien op Netflix. In deel 3 proberen de bankovervallers in alle rust te genieten van hun 'zuurverdiende' centen, terwijl de Spaanse politie hun stilletjes opspoort. Tortelduifjes Río en Tokio worden van hun hangmat op hun onbewoonde eiland gelicht. Gelukkig kan Tokio op het nippertje vluchten. Samen met El Profesor trommelen ze het team op op Río te redden.

Bekijk op Netflix

Secret Obsession

Fan van de thrillerserie 'You'? Dan moet je deze film ook zeker aan je kijklijst van Netflix toevoegen. In Secret Obsession wordt Jennifer na een auto-ongeluk wakker met geheugenverlies. Zelfs haar eigen man of woning herkent ze niet. Thuis wordt ze liefdevol verzorgd door haar man, maar ze merkt al snel dat het gevaar nog niet is geweken...

Bekijk op Netflix

New York Minute

Geen nieuwe film of serie, maar daarom niet minder leuk! Wie kent deze ultieme Olsen twins-film nog? New York Minute gaat over de tweelingzusjes Jane en Roxy. De twee tegenpolen kunnen elkaar niet uitstaan, maar wanneer ze tijdens een trip naar The Big Apple terechtkomen in een criminele operatie, moeten ze wel samenwerken om te overleven.

Bekijk op Netflix

Queer Eye (4 seizoenen)

De 'Fab Five' zijn terug! In Queer Eye geven vijf homoseksuele mannen op hilarische wijze advies aan ongelukkige heteromannen en -vrouwen om hun leven weer op de rails te krijgen en ze weer te doen geloven in zichzelf. 

Bekijk op Netflix

Overzicht nieuw op Netflix van week 30

Er zijn natuurlijk nog meer nieuwe titels te zien op Netflix. Dit is het volledige overzicht met de nieuwkomers. Happy bingeing!

Detroit
One Spring Night (S01E16)
Pacific Rim
Dog Days
Novitiate
Queer Eye (4 seizoenen)
La Casa de Papel (3 seizoenen)
Barbie Dreamhouse Adventures (2 seizoenen)
Heldenverhalen van Kapitein Onderbroek (S03)
Last Chance U (4 delen)
Comedians in Cars Getting Coffee (6 collecties)
Knights of the Zodiac: Saint Seiya (1 seizoen)
Typewriter (1 seizoen)
¡Ay, mi madre!
Designated Survivor: 60 days (S01E04)
Secret Obsession
LEGO Friends: Girls on a Mission (1 seizoen)
Pinky Malinky (3 seizoenen)
Arthdal Chronicles (S01E12)
New York Minute
Frankenstein’s Monster’s Monster, Frankenstein
Chief of Staff (S01E08)
The 100 (5 seizoenen +S06E09)
Snow White and the Huntsman
Grizzy et les Lemmings (1 seizoen)

Lees ook: Huilen! New Girl en andere toptitels verdwijnen deze maand van Netflix