Kijken! 'Louisa & Rowan' is weer op de buis

Media door Laura

Ons favoriete transgenderkoppel is baaaack! Louisa en Rowan (niet meer Rosanna!) zijn weer op de buis met een nieuw seizoen: nummer vijf alweer. Het nieuwe seizoen volg je het altijd boeiende leven van het stel op de voet. 

louisa rowan

Lees ook: De 3 beste Videoland-series voor vrouwen - juli 2019

Transitie van Rowan

Ons favoriete transgenderkoppel maakt zich op voor een nieuw seizoen! In voorgaande seizoenen deelden zij lief en leed; van trouwen tot de IVF-pogingen, op zoek naar hun gypsy roots en natuurlijk de geboorte van zoontje Mikai. Het nieuwe seizoen belooft weer uniek en bijzonder te gaan worden, zeker ook omdat Rosanna zich sinds dit jaar officieel Rowan noemt en de transitie naar man verder voortzet. De hormonen worden geslikt, de stem is lager, de baardgroei is in volle gang en het mannelijk torso is in zicht. Het is Rowan zijn ultieme droom om samen met Mikai te gaan zwemmen. Maar daar moet hij zelf wel hard voor werken: voor de borstoperatie moet zijn BMI omlaag. Dus dat wordt bye frituur en hello salades.

Louisa gaat zingen!

Ook Louisa zit niet stil dit seizoen: ze bouwt haar zangcarrière. Het ultieme droom is om ooit aan het Eurovisie Songfestival meedoen. Om zich te oriënteren op wat daarvoor nodig is, spreekt zij met diverse professionals en ook oud-deelneemster en vocal-coach Mandy Huydts (Frizzle Sizzle). Tussen alle ontwikkelingen door, vraagt ook hun kindje Mikai om aandacht. Hij is alweer 1 jaar! Het huis wordt babyproof gemaakt en we zien hoe hij samen met mapa, pama en de hele familie zijn eerste verjaardagsfeestje viert. En een cake-smash hoort daar natuurlijk ook bij!

Bekijk de eerste aflevering van seizoen 5 van Louisa & Rowan donderdag 11 juli om 20:30 bij TLC.

Lees ook: WIN: een jaar lang gratis lingerie!