Kijkers huilen om prachtig aanzoek in ‘De Reis Van Je Leven’ 

Media door Michelle Habets

In het nieuwe RTL-programma 'De Reis Van Je Leven' gaan mensen die ongeneeslijk ziek zijn samen met Johnny de Mol de reis van hun leven maken. In de eerste aflevering maken we kennis met de 29-jarige Sofie. Zij reist met haar vriendinnen naar Afrika en ook haar vriend is naar deze vakantiebestemming gevlogen. Hij heeft namelijk maar één belangrijke vraag voor Sofie.

Lees ook: VIDEO: Christina Curry maakt ontroerend filmpje voor verjaardag Patricia Paay

Borstkanker

Twee en een half jaar geleden kreeg Sofie te horen dat zij borstkanker heeft en dat zij ongeneeslijk ziek is. Door haar ziekte is de band met haar vier hartsvriendinnen sterker dan ooit tevoren en daarom heeft zij als wens om met deze meiden naar Afrika te reizen. Sofie vertelt dit aan haar vriendinnen, op het grote doek van een bioscoopzaal. Dit zorgt bij de groep vriendinnen voor de nodige tranen. 

Verrassing

Johnny de Mol haalt voor Sofie alles uit de kast zodat zij de reis van haar leven kan maken. En dat doet 'ie in stijl! Want naast de mooie gesprekken en gezellige activiteiten, komt ook de vriend van Sofie op bezoek. Hij vraagt haar, in het bijzijn van haar beste vriendinnen en Johnny, ten huwelijk. Bekijk het tranentrekkende moment hieronder: 

Tissue

Niet alleen bij ons rolden de tranen over onze wangen, want ook Twitteraars lieten weten dat zij naar een tissue grepen. Ook zijn veel kijkers enthousiast over het presentatiewerk van Johnny de Mol. 


Bekijk de hele aflevering hier

Lees ook: Dit is waarom veel vrouwen hun BFF boven hun partner verkiezen

Beeld: RTL