Real Housewife Hella Huizinga onder vuur: Tim Hofman confronteert haar in een nieuwe aflevering van BOOS

Media door Zita

Real Housewife Hella Huizinga ligt onder vuur na de nieuwe aflevering van BOOS. Tim Hofman bezoekt haar, omdat Hella ondernemers inhuurde die al maanden wachten op hun geld. En niet zomaar wat geld; het gaat om een betalingsachterstand van duizenden euro’s. Oei..

Hella Huizinga

Hella ken je misschien van het realityprogramma The Real Housewives of Amsterdam. Ze is partyplanner en in het programma is te zien dat ze geniet van het leven en daarbij ook de nodige centen uitgeeft. Maar, schijn bedriegt, want de realityster heeft een hoop schulden bij veel van de freelancers die zij inhuurt.

BOOS

In de aflevering van BOOS doet ondernemer Max zijn verhaal. Max is freelance marketeer en hij hielp samen met zijn vrouw Simone het bedrijf runnen waar Hella zo succesvol mee werd. En daar werd Max de dupe van: "Op dit moment staat het volgens mij op 32.500 euro," vertelt Max in de aflevering. Niet alleen Max krijgt nog bakken met geld van Hella. Wanneer de makers van BOOS rondbellen, blijkt dat nog veel meer freelancers geld krijgen van Hella. Dit gaat om tienduizenden euro’s. Daarnaast confronteert Tim haar met het feit dat ze tienduizenden euro’s uitgeeft aan haar verjaardag en een bezoekje brengt aan een concert van The Weeknd, terwijl zij dus eigenlijk nog een betalingsachterstand heeft. Oh oh Hella.

Lees ook: Gewapende man drong BNNVARA-pand binnen om Tim Hofman om het leven te brengen

In de verdediging

Hella gaat niet direct mee met de beschuldigingen die ze krijgt. Als het gaat om de case van Max, zegt ze het volgende: "Max is ten eerste niet van Doorkeys. Max heeft een ander bureau, een influencerbureau. Simone is van Doorkeys. Dus ik vind het jammer dat hij zich achter dat bedrijf schuilt. Uiteindelijk zijn de gewerkte uren van Max gefactureerd door Doorkeys, het bedrijf van Simone, zijn partner. Wat dit verder verandert aan het geleverde werk is dus precies niks!”

Ook kaart ze aan dat er een aantal facturen zijn geannuleerd en dat er op de facturen van Max en Simone ‘dingen niet kloppen’. Als Tim ernaar vraagt wanneer dat is gebeurd en wat er niet klopt, geeft Hella aan dat ze niet genoeg tijd had om dit mee te nemen. Hmm..

Oplossing

Na alle heisa, concludeert Tim dat er een betalingsregelen moet komen. Hier denkt ze in mee en wil ze Max en de andere gedupeerden in tegemoetkomen. Dat had Max niet verwacht; hij had de hoop al opgegeven. Hella geeft aan dat ze op dit moment veel klussen heeft. Vandaart dat ze ook graag haar ‘luxe’ leven laat zien op social media. Als het aan Tim ligt, betekent dat dus ook dat ze snel alle achterstallige facturen kan betalen.

Bekijk hier de hele aflevering van BOOS: