Woohoo! Je kunt Temptation Island op groot scherm bekijken 

Media door Michelle Habets

Ben jij een echte Temptation-fan en zit je iedere donderdagavond weer voor de buis om jouw guilty pleasure programma te zien? Of sterker nog, kijk je 'm online al stiekem vooruit? Dan hebben we goed nieuws voor je. In Amsterdam kun je de aanstaande donderdag de uitzending van Temptation Island namelijk op groot scherm bekijken.

Lees ook: Busted: Khloé Kardashian ligt te bevallen, maar haar vriend Tristan heeft andere plannen

Grote show

Markeer donderdag 12 april (morgen!) in je agenda, want dan zijn alle Temptation-fans van harte welkom in de Amsterdamse Beurs van Berlage. Hier zal je favo tv-show worden uitgezonden op groot scherm en volgens organisator Lianne Groen belooft het een grote show te worden: "Er zullen sowieso schaars geklede mensen aanwezig zijn en misschien ook voormalig Temptation-sterren."  Zou Pommeline ook aanwezig zijn om haar Fabrizio op het grote scherm te zien? 

Gratis

Het grote scherm hangt in het New York Film Academy Café, in de Beurs van Berlage. De deuren zullen om 19.00 uur opengaan en de entree is helemaal gratis. Yes! Zorg er wel voor dat je op tijd aanwezig bent, er is namelijk maar voor 100 Temptation-fans plek. 

Lees ook: Is dit het bewijs dat ook Vanessa en Jeremy uit elkaar zijn na Temptation Island?

Beeld: RTL