De 5 leukste Netflix-tips voor vrouwen week 29: Suits, Easy A, Extreme Engagement

Media door Laura

Heb je Netflix al bijna uitgespeeld en ben je nu opzoek naar je volgende binge-verslaving of gewoon een goede film? De vraag is... wat zet je op je kijklijst? Check Ze.nl elke maandag voor de nieuwste Netflix-kijktips voor vrouwen. Kijk gauw wat je niet mag missen in week 29. Dit keer hebben we 5 tips voor je: Suits, You Me Her, Easy A, Extreme Engagement en The Milk System.

netflix voor vrouwen suits

Lees ook: Huilen! New Girl en andere toptitels verdwijnen deze maand van Netflix

Suits (seizoen 7)

In de USA zitten kijkers alweer in seizoen 9, terwijl wij eindeloos (zo voelt het tenminste) in de wachtrij zitten voor seizoen 7. Gelukkig is het wachten voorbij. Vanaf vrijdag zijn 10 van de 16 afleveringen van seizoen 7 te bingen. In dit seizoen is Mike vers uit de bajes en gaat weer aan het werk bij Pearson Specter waar Harvey nu met de scepter zwaait. Spoiler alert: dit is het laatste seizoen met Meghan Markle. Ook 'Mike' neemt afscheid, wel komt hij in seizoen 9 weer terug. Verwacht dus een hoop tranen...

Bekijk op Netflix

You Me Her (seizoen 4)

Ons favoriete polyamoreuze koppel Jack, Emma en Izzy is zwanger en dat levert een hoop geluk, maar ook problemen op in seizoen 4. Hoe behouden de drie hun seksuele relatie terwijl Emma zwangerschapskwaaltjes roet in het eten gooit? Wat vinden ze er eigenlijk van als Emma uitgesloten wordt van vrijpartijen? Daarnaast speelt Izzy steeds meer met het idee om ook te daten met meer partners.

Bekijk op Netflix

Easy A

Kun je geloven dat deze film alweer bijna 10 jaar oud is? Inmiddels heeft Easy A haast dezelfde cult-status als Mean Girls. In Easy A krijgt de eigenzinngie tiener Olive door roddels en misverstanden de stempel van 'de slet van de school'. Voorheen onzichtbaar, geniet ze volop van haar nieuwe status. Zal je opbiechten hoe de vork echt in de steel zit?

Bekijk op Netflix

Extreme Engagement (seizoen 1)

Wie doet het ze na? Reisjournalist Tim Noonan en zijn verloofde PJ Madam reizen de wereld over naar verre oorden om te onderzoeken wat verschillende culturen verstaan onder het 'perfecte huwelijk'.

Bekijk op Netflix

The Milk System (2017)

Eerst was er de documentaire Cowspiracy en nu is er The Milk System. Ook in deze docu wordt geprobeerd om de zuivelindustrie bloot te leggen. Boeren, wetenschappers en industrie-insiders buigen zich over de verborgen kosten en gevolgen van de wereldwijde zuivelproductie en zoeken naar mogelijke oplossingen.

Bekijk op Netflix

 

Overzicht nieuw op Netflix van week 29

Er zijn natuurlijk nog meer nieuwe titels te zien op Netflix. Dit is het volledige overzicht met de nieuwkomers. Happy binging!

Easy A
Super Deluxe
One Spring Night (S01E14)
Marshall
Mark Felt: Who Brought Down the White House
The Milk System
Suits (6 seizoenen + 7A)
3 Onder: Verhalen Uit Arcadia (2 seizoenen)
Bonusfamiljen (3 seizoenen)
You Me Her (4 seizoenen)
Encounters With Evil (1 seizoen)
Mega Food (1 seizoen)
Money for Nothing (1 seizoen)
Ainsley Eats the Streets (1 seizoen)
Nightmare Tenants, Slum Landlords (2 seizoenen)
Blown Away (1 seizoen)
Extreme Engagement (1 seizoen)
Kidnapping Stella
Point Blank
Las Chónicas Del Taco
True Tunes: Songs (1 seizoen)
4 Latas
Designated Survivor: 60 days (1 seizoen)
Parchis The Documentary
Family Reunion (1 seizoen)
Aziz Ansari: Right Now
Arthdal Chronicles (S01E10)
Chief of Staff (S01E06)

Lees ook: De 5 leukste Netflix-tips voor vrouwen week 28