Oh oh.. Ruzie tussen The Real Housewives Djamila en Maria: "Je bent net een viswijf!

Media door Zita

Dat The Real Housewives of Amsterdam zo nu en dan flinke ruzie hebben, is inmiddels wel bekend. In de nieuwe aflevering is het wéér raak en dit keer tussen Djamila en Maria. Dat zij geen beste vriendinnen zijn, zagen we al vaker in de afleveringen. Maar, de nieuwe aflevering bewijst maar weer dat ze dat ook nooit worden.

Ruzie op Mallorca bij The Real Housewives

In de vorige aflevering zagen we al een korte teaser van Maria die een gesprek aanknoopte met Djamila tijdens een 'gezellig' etentje. Dit gesprek werd in de nieuwe aflevering vervolgd. Maria kaart aan bij Djamila (waar iedereen dus bij zit) dat ze het idee heeft dat Djamila het vervelend vind dat Maria en Kimmy dichter naar elkaar toetrekken. Maria kaart aan dat het eerst niet goed ging tussen haar en Kimmy en dat Kimmy en Djamila toen closer werden. Nu het weer beter gaat tussen Maria en Kimmy, heeft Maria het gevoel dat Djamila dat vervelend vindt.

Maar, de donderwolk beweegt zich hierdoor langzaam boven de tafel. Djamila is het hier namelijk niet mee eens. "Nu moet ik jaloers zijn, omdat jullie weer vriendinnen zijn? Kom op nou. Doe even normaal. Ik heb Kimmy heel vaak gezegd dat ze om moet gaan met wie ze wil” zegt Djamila.

Lees ook: Real Housewife Hella Huizinga onder vuur: Tim Hofman confronteert haar in een nieuwe aflevering van BOOS

Je bent net een viswijf!

En dan loopt het uit de hand. Djamila zegt dat ze denkt dat het eerder andersom zo is. “Jij hebt al een paar keer aangegeven dat jij moeite hebt met de vriendschap van Kimmy naar ons toe. Ik heb dat niet gedacht” vervolgt Djamila.

Later die avond gaan ze naar een feestje, waar Maria de nodige kritiek levert op de door Djamila geregelde locatie. Wanneer Maria, Hella en Tamara na anderhalf uur terug komen van de WC, is het klaar voor Djamila. Ze noemt hen onbeschoft, waarop Maria met harde toon zegt in de verdediging schiet. “Je hoeft niet zo te schreeuwen. Je bent net een viswijf” bijt Djamila van zich af. Samen met Chery-Ann verlaten ze de club. Nou, gezelligheid kent geen tijd, zullen we maar zeggen..