Oeh! Yvonne Coldeweijer lanceert zondag een bordspel!

Media door Zita

Hoe leuk! Juice koningin kondigde gisteren iets leuks aan in haar Instagram Storie. Ze lanceert deze week iets heel leuks, namelijk een bordspel. En als we Yvonne mogen geloven in haar aankondigingen, wordt het spel om te gieren. En we zijn super benieuwd naar wat er allemaal in het bordspel staat, maar we verwachten een hoop mensen die regelmatig in haar juice voorbijkomen.

Bordspel Yvonne Coldeweijer

Dat Yvonne een bordspel lanceert deze week is natuurlijk super leuk. En de nodige grappen over de verspreide juice die voorbij komt op haar kanaal mogen hierin niet ontbreken. En zo ook Rachel Hazes, met wie zij afgelopen jaar hier en daar wat bonje had. Yvonne schrijft in haar Storie: "Ik ga nu al stuk, want ik heb nog één hint. Als je dit kan lezen dan ga je gieren. Dan weet je het en dan moet je het hebben. Je feestdagen waren nog nooit zo leuk.”

Lees ook: Rachel Hazes reageert op ophef rondom rechtzaak: "ging natuurlijk niet over gecremeerde kroket"

In de volgende Stories deelt ze Yvonne wat previews foto van het bordspel. Als je goed kijkt, zie je staan: ‘Je zit vast onder de zonnebank van Rachel. Sla 1 beurt over.’ Aanschouw het zelf hieronder. Maar ook: 'Waylon wil doktertje spelen. Sla 1 beurt over om bij te komen.' Als we het zo zien, is het inderdaad een perfect en hilarisch cadeau voor de feestdagen.

yvonne coldeweijer bordspel

yvonne coldeweijer bordspel