Jaimie Vaes openhartig over ouderschap: 'Lig 's nachts in bed te huilen'

Media door Alyssa

Jaimie Vaes heeft een heftige periode achter de rug na de breuk met rapper Lil' Kleine a.k.a. Jorik Scholten. In een open gesprek met Shownieuws vertelt ze hoe het nu met haar gaat, vooral op het gebied van liefde en ouderschap.

Altijd ruimte voor de liefde 

Jaimie Vaes is momenteel druk bezig met haar eigen bedrijven runnen, maar dat betekent niet dat er geen plek is voor een nieuwe lover in haar leven. "Ik denk dat als de liefde komt en er is, dat je daar tijd voor maakt. Dat is prioriteit om een relatie tot stand te houden en dat is een concessie die je doet," legt ze uit. Oké, ze heeft nu dus geen boyfriend, maar ze staat er wel voor open. "Is hij er op dit moment? Nee. Sta ik er voor open? Ja. Alle focus is op dit moment op mijn werk, Lío en mezelf. Als het daarna komt, gaan we die concessie weer inleveren hé."

Single mom struggles 

Naast haar drukke carrière is Jaimie ook een devoted mama. In een column voor Grazia vertelt ze eerlijk over de struggles van het alleenstaande moederschap: "Mensen zien mij en denken dat het allemaal glitz en glam is, maar ik heb ook momenten dat de dagen wat grijzer zijn, dat ik het emotioneel zwaar heb met Lío en 's nachts in mijn bed lig te huilen, omdat ik het even allemaal niet meer overzie."

'Je hebt toch een nanny?'

Jaimie schrijft dat ze de opvoeding van haar zoontje Lío al ruim 2,5 jaar in haar eentje doet. "Mijn vader woont op Bali, mijn moeder met mijn stiefvader in Den Haag en met zijn andere opa en oma heeft hij geen contact", zegt ze. "En dan zeggen mensen: 'Ja, je hebt toch een nanny?' maar uiteindelijk ben je toch gewoon een alleenstaande moeder, die fulltime met haar kind is."

Jaimie Vaes over prikjes hier en daar 

In een eerdere column voor Grazia vertelde Jaimie Vaes openhartig over haar gebruik van fillers en botox. Ze gaf toe dat ze 'niet vies is van een prikje hier en daar'. "Al gebruik ik voor mijn gezicht alleen een beetje botox en Profilio. Dat zijn hyaloronzuur-injecties die je huid een vitamineboost geven. Met fillers ben ik een tijdje geleden gestopt, omdat ik vond dat ik door dat extra volume een ploffig gezicht kreeg."

'Beauty begint bij voor jezelf zorgen'

Jaimie vertelde dat schoonheid altijd begint met goed voor jezelf zorgen."Gezond eten, mijn porties groenten en fruit pakken, veel sporten en genoeg water drinken", legde ze uit. Daarnaast ondergaat Jaimie regelmatig schoonheidsbehandelingen voor haar lichaam en gezicht. “Ik ga elke week naar de bindweefselmassage, ben veel bezig met infrarood en lichttherapieën voor mijn huidconditie."

Lees ook: Oh oh.. Jaimie Vaes is niet blij met de docu van Lil' Kleine