Oh oh.. Jaimie Vaes is niet blij met de docu van Lil' Kleine

Media door Zita

Na lange afwezigheid van rapper Lil’ Kleine, ook wel bekend als Jorik Scholten, kijken we nu massaal weer naar hem. Niet op het podium, maar in zijn nieuwe docu. Ook vertelde hij hierover bij de talkshow van Renze. Hij staat dus weer vol in de spotlights, maar niet iedereen bevalt deze documentaire. Zijn ex Jaimie Vaes, die een hoofdrol speelde in dit fiasco, is namelijk niet te spreken over hoe zij wordt neergezet in deze documentaire. Ze reageert zelfs vol afschuw hoe zij hier wordt geportretteerd..

Jaimie Vaes over docu Lil’ Kleine

Waar Jaimie vindt dat zij het slachtoffer is van de situatie tussen haar en Lil’ Kleine, wordt ze volgens haar neergezet als ‘medeschurk’ in de nieuwe documentaire van Lil' Kleine, Jorik. Dat is natuurlijk geen prettig gevoel als je zoiets hebt meegemaakt. In de documentaire heeft Lil’ Kleine het onder anderen over de gelekte video waarin we zien dat Jaimie werd mishandeld. "Het is natuurlijk mijn fout, maar het kan wel in een relatie gebeuren. Al helemaal in een relatie waar wij in zaten", zegt hij. Jaimie vindt zijn uitspraken ‘niet fair’ en is het er niet mee eens hoe zij nu wordt geportretteerd. Daarnaast had Lil Kleine kennelijk beloofd dat zij niet in de docu voor zou komen.

Lees ook: Zien! Lil Kleine praat in eigen documentaire openhartig over leven na arrestatie

Contact zoon Lío

Als gescheiden ouders wil je niets liever dan het beste voor je kind. Dit leek in eerste instantie weer goed te gaan, maar het lijkt weer te zijn verslechterd. Toch is Jaimie er wel van overtuigd dat het in de toekomst beter zal zijn en dat ze daar beiden ook voor open staan.

Lil Kleine zou Jaimie overigens wel hebben aangeboden om de docu te bekijken voor deze live ging. "Dat wilde ze niet. Ik zal Lío nooit laten vallen en zal altijd mijn verantwoordelijkheid nemen. Maar ik ga niet inhoudelijk reageren op beschuldigingen in de media omdat dit niet in het belang is van Lío."

Lil’ Kleine bij Renze

Voor het eerst in twee jaar was Lil’ Kleine weer te zien op tv bij de talkshow van Renze. Hier praat hij over de documentaire die sinds kort te zien is op stramingdienst Amazon Prime. In de talkshow vertelt hij dat hij verantwoordelijkheid wil nemen voor zijn eigen daden. Het onderzoek rondom de mishandeling van Jaimie loopt nog steeds. Met de documentaire vraagt hij niet om vergiffenis, maar wil wel laten zien dat hij niet ‘in en in een slecht mens is’.

Lees ook: Lil Kleine geeft bij Renze eerste tv-interview in twee jaar: "hoef niet ideale schoonzoon te zijn"