Leuk babynieuws: Big Brother-ster Jill Goede is zwanger van eerste kindje

Celebs door Jennifer

Zwanger worden is niet makkelijk voor Big Brother-ster Jill Goede. Toch hebben Jill en haar verloofde Leroy, ook bekend van Big Brother, nu tóch goed babynieuws: ze zijn in verwachting van hun eerste kindje samen. Aww! Op Instagram kondigt het koppel de zwangerschap aan in een mooie video.

Big Brother-ster Jill Goede is in verwachting

Jill Goede ken je misschien nog van Big Brother 2021, waar ze als winnares uit de bus komt. Sindsdien is Jill een populaire influencer met ruim 145.000 volgers op Instagram. Waarschijnlijk is de populariteit groter geworden door haar latere deelname aan Echte Meisjes In De Jungle in 2023. En ondertussen leeft ze dus haar leven met onder meer lover Leroy de Rouw, die zelf ook bekend is door Big Brother. Ondanks dat hij uit een later seizoen komt, zijn ze toch met elkaar in contact gekomen. Gelukkig maar, want ze blijken elkaars soulmate! In juni 2022 wordt hun relatie bekendgemaakt via Instagram en daarna gaat alles vrij snel. Het jaar erop vraagt Leroy zijn vriendin namelijk ten huwelijk en nu aan het begin van 2024 wordt een zwangerschap aangekondigd.

Eerste kindje met Leroy

Voor Jill is het haar eerste zwangerschap en eerste kindje met Leroy. Ze heeft daarvoor wel kunnen oefenen als moeder. Leroy heeft zelf namelijk ook nog dochter Lola uit een vorige relatie. Op verschillende foto's op social media zien we, dat Jill en Lola gelukkig goed met elkaar overweg kunnen. En nu wordt Lola dus een grote zus! Het nieuws over de zwangerschap wordt bekendgemaakt via een mooie video op Instagram. "Baby on the way," staat in het onderschrift. In de video is vervolgens ook een rol weggelegd voor Lola. Zij mag een kusje geven op de zwangere buik van Jill. Cute!

Meer op Instagram

Moeite met zwanger worden

Het blijkt overigens wel bijzonder dat Jill nu zwanger is. Eerder vertelt ze namelijk openhartig via social media, dat ze moeite heeft met zwanger worden. De influencer vertelde dat ze altijd al last heeft gehad van hormoonklachten. "Cystes op mijn eierstokken. Verschrikkelijke last van mijn menstruatie," schreef ze. "Een cyclus waar je u tegen zegt." De openhartige post ging gepaard met diverse negatieve zwangerschapstesten. "Wij hebben een wens. Het duurt alleen even wat langer, maar we blijven positief," zei ze toen. Positief blijven heeft dus goed geholpen, want de zwangerschapstest is nu eindelijk goed dankzij een vruchtbaarheidstraject. En dat vlak voor hun huwelijk, dat waarschijnlijk in 2025 plaatsvindt. Mooi!

Lees ook: Jill de Goede deelt geheim over afvalproces: "bijna 20 kilo kwijt"