Lekker cashen: dit bedrag verdient Jill Goede per maand met Instagram

Celebs door Elsemieke

Je kan niet meer om haar heen: Jill Goede is een ware realityster na haar deelname aan Big Brother én Echte Meisjes In De Jungle. Bij FawryNotSawry zit ze in Realitea en doet ze een boekje open over haar inkomsten uit het influencerleven.

Dit bedrag verdient Jill Goede per maand met Instagram

Wanneer in 2021 de dan 24-jarige Jill Goede (bijna) 100 dagen door brengt in het 'Big Brother'-huis, mist ze haar telefoon absoluut niet. Ironischer is het haast niet dat ze nu met social media haar geld verdient. Niet gek dus ook dat presentator Fawry in Realitea aan Jill vraagt hoeveel ze dan precies per maand verdient met haar werk als influencer. In eerste instantie wil ze geen bedragen noemen, maar als Fawry doorvraagt geeft ze toe dat het meer dan 5000 euro per maand is. "Je hebt ook maanden dat je soms maar 150 euro verdient. Dat had ik voor Echte Meisjes",haast ze zich erbij te zeggen. "De volgende maand verdien je dan weer wat meer. Het is elke keer een beetje compenseren."

Jill Goede verloor 7 kilo bij Echte Meisjes in De Jungle

Tijdens Echte Meisjes in de Jungle liet Jill Goede al in de eerste aflevering merken dat ze onzeker was over haar lichaam als ze naar de afgetrainde lijven van haar teamgenootjes keek. “Daar kan ik best wel een beetje onzeker van worden. Zij stappen gelijk mooi hun bed uit", zei Jill destijds. "Terwijl ik 's ochtends een opgeblazen gezicht heb." De knappe realityster heeft de afgelopen tijd niet stil gezeten en heeft gewerkt aan haar negatieve zelfbeeld. Zo is ze nu volop aan het sporten.

Echte Meisjes in de Jungle-Jill toont transformatie na maandenlang sporten

Van koffie, droge rijst en paprikachips wordt Jill Goee niet meer vrolijk sinds haar avontuur in de jungle van Laos. "Die weken in de jungle kreeg ik door de heimwee naast die paar droge korrels nauwelijks iets door mijn keel", zegt ze tegen Grazia. "Ik was dan ook zeven kilo afgevallen. Was, want die kilo’s zitten er inmiddels weer aan." Aan de ene kant jammer vond ze dat jammer, want die platte buik was ook weleens leuk. "Maar ik voel me nu meer mezelf, niet zo slapjes. Ik kom snel aan, dus let wel altijd goed op wat ik eet."