Lifestyle / Celebs
Celebs

Maxime Meiland biedt excuses aan: 'Ik ben met mijn neus op de feiten gedrukt'

Je kunt het niet gemist hebben. De familie Meiland ligt al een hele tijd onder vuur. Door alle ophef rondom de uitspraken van moeder Erica, verloor Maxime Meiland haar samenwerking met een matrassenmerk. Nu reageert Maxime op Instagram met een uitgebreid statement, waarin ze haar excuses aanbiedt.

maxime meiland excuses ophef erica meiland

Lees ook: Chateau Meiland stopt! Maar Meilandjes komen terug met bekend programma

Maxime Meiland statement

Naar eigen zeggen is Maxime enorm geschrokken van alle ophef rondom de Meilandjes. Ze schrijft op Instagram: "Het is nooit mijn bedoeling geweest om een groepering buiten te sluiten of iemand tekort te doen in zijn of haar geloof." Hoewel ze iedereen respecteert, staat ze nog steeds achter haar moeder. Ze vertelt: "Dat ik achter mama sta en haar support, wil niet zeggen dat we overal hetzelfde over denken of dezelfde mening delen." Ze schrikt ervan hoe haar woorden enorm uit het verband zijn getrokken door de media. Vervolgens gaat ze nog verder over de situatie met haar moeder. "Ik vind dat vrouwen elkaar moeten supporten en hand in hand moeten gaan," vertelt ze. "Juist in de tijd waarin we nu leven, vind ik dat we meer tot verbinding moeten komen."

Lesje geleerd

Maxime biedt in haar statement excuses aan alle mensen die persoonlijk zijn geraakt door de situatie. Ieder mens maakt fouten, dus ook zij. Ze geeft aan dat ze haar lesje heeft geleerd: "Ik ben met mijn neus op de feiten gedrukt." Tijd om te genieten van haar vriend en twee dochters! Zo post ze al snel na het statement dit zoete kiekje:

Lees ook: Maxime Meiland is bevallen en geeft dochtertje Franse naam: 'Daar is ze dan'

Beeld: BrunoPress